domingo, 11 de diciembre de 2011

POLIGON INDUSTRIAL DE LES SOTERRANYES ( 1ª part )

Cal desenvolupar-lo, perquè és necessari per diversificar l'economia de Vinaròs. Cal recuperar el sector industrial en declivi des de fa 4a anys, per proporcionar ocupació estable i de qualitat als treballadors i als universitaris que podran quedar-se a la seva ciutat en comptes d'haver de emigrar. Vam fer un gran treball i una gran inversió que no s' ha de paralitzar. A més els 12 milions d'euros rebuts per part del Ministeri de Indústria ens els han prestat per avançar en el projecte i els haurem de tornar si s'incompleix el pacte amb l'Estat. Davant d'un tema de futur tan important i vital per a la nostra ciutat, el regidor Gandia, actuant com ell només sap fer en el seu paper de "bufó del Rei", ha anat a declarar que el polígon és inviable i que ho diuen fins i tot els mateixos enginyers que han redactat el projecte.
La seua actitud és de vergonya i de jutgat de guàrdia per la irresposonsabilitat que destil.la perquè no pot ser que sigui verita el que pensa. Ens recrimina que no els hem dit com finançar la construcció de les diferents fases. Per a què els valen tants assessors i economistes com diuen tenir? Si no veuen possible realitzar-ne un, perquè nassos van fer reservar sòl en Planes Altes per construir-ne un altre? Per què és possible i és una realitat el polígon del Collet de Benicarló i no el de les Soterranyes a Vinaròs? És perquè el de Benicarló, el va fer la promotora pública valenciana IVVSA? No és la mateixa promotora dels habitatges socials de Joan XXIII? No va ser el seu company Sr. Molinos el que no fa molts mesos es va portar uns xinesos interessats en les Soterranyes i no precisament per cultivar olives?
Mire, senyor Gandia, el que cal fer és acabar la tramitació i obtindre els permisos necessaris que, per això, ja hi ha els diners pagats. Al mateix temps cal començar amb la promoció del polígon sobre plànols ja que, com la dels xinesos que va portar el Sr. Molinos, hi ha altres empreses que necessiten implantar-se. Tots aquests projectes com el Castor, no es gesten en uns mesos sinó en uns anys i per això quan abans comencem millor ens anirà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario