martes, 24 de mayo de 2011

AGRAÍMENT A TOTS ELS NOSTRES VOTANTS

Començo aquest escrit donant les gràcies a totes les persones que ens votaren el passat dia 22 de Maig en les eleccions municipals del 2011.

Volem agrair– vos el vostre suport. Ens vau transmetre a tots els candidats, que formaven part de la candidatura del PVI, els vostres desitjos que són viure en una ciutat amb projecció, futur i modernitat.

Sabem que sou molts els que esteu amb nosaltres i també sou sabedors del que ha fet el nostre partit en aquestes dues últimes legislaturas a VINARÒS.


El nostre esforç a partir d'ara encara sera més majúscul perquè el nostre partit i tota la gent que l’integra, així com els seus simpatizants, som persones sense suport mediàtic, sense campanyes d’agències que assesoren estràtegies. Som gent del carrer, properes, amb un únic interés que és aconseguir el millor per al nostre poble VINARÒS.Som l'únic partit independent, totalment lliure per a pendre decisions. No hem de donar compte a cap executiva de partit , com la resta de partits que es presenten a  les eleccions.


Som lliures i aquesta llibertat la utilitzarem a fons per a aconseguir el que volem: una ciutat millor i uns ciutadans més feliços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario