lunes, 6 de junio de 2011

ANALISIS DELS RESULTATS ELECTORALS

Després dels resultats que va obtindre el PVI en els últims comicis municipals, on hem perdut 794 vots envers de les eleccions del 2007 i això ens ha comportat la perdua de 2 regidors, calia fer un analisi dels mateixos profunditzant en la nostra autocrítica i amb la decisió d'aprendre d'aquests fallades i rectificar cara al futur.

Creiem que des de el PVI no hem estat capaços d'explicar i trasmetre a tota la ciutadania i especialment al nostre electorat , amb la suficient nitidesa i claredad, el nostre suport a la candidatura com Alcalde del socialista Jordi Romeu en la investidura dels comicis del 2007, després que el nostre candidat Javier Balada digues que en la investidura es votaria a ell com Alcalde i després , per acord unánime de la nostra assamblea, decidirem que per dur endavant tots aquells projectes importants per la nostra ciutat, que molts ja estaven començats , altres en fase de consolidar-se, pensarem que era vital i necessari continuar en l'equip de govern per poder finalitzar-los. Nosaltres estem convençuts, enfront dels mals resultats electorals, que la nostra aposta ha estat acertada perquè s'han materialitzat projectes importantíssims i decisius per al nostre futur com a ciutat (Biblioteca, Ciutat Esportiva, Mercat Municipal, Passeig Maritim, Ciomençament Polígon Industrial de les Soterranyes, etc....)

També creiem que en aquesta última legislatura ens hem dedicat a treballar com a besties en els temes i asssuptes de l'Ajuntament i hem descuidat el contacte directe amb la ciudadania, saber explicar-los el perquè de les nostres apostes, el nostre posicionament en els diferents projectes, el donar veu i canalitzar les diverses consultes i aportacions de la ciudadania, es a dir hem pecat de ser competents al 100% en l'Ajuntament, i ens hem oblidat del contacte real que haguerem tingut que mantindre amb la gent de la nostra ciutat, en el dia a dia, sobretot amb els jovens, que són el nostre futur, atendre'ls, demanar-los opinió, tindre en compte les seues necessitats, fer-los participar del nostre projecte, ja que si volen poden involucrar-se, donar-los l'oportunitat de que poden decidir des de la possibilitat que els pot oferir el nostre partit, aspectes fonamentals del seu futur.

Un altre aspecte esencial i des de el nostre punt de vista, el més decisiu, ha estat el constant acoso i derribo, tant a nivel personal i judicial contra el nostre partit però sobretot el que ha sofert , Javier Balada. Han estat 4 anys, quasi tots els dies i setmanes que Javier ha esta una victima de falsetats, persució judicial, atempats contra el seu honor, amb constants qualificatius basts, molts d'ells innombrables per el verí i el mal que volen trasmetre (mentirer, home sense paraula, que només està en política per diners, etc.) que des de nostre punt de vista han arrailat en molts ciutadans. Repetir una mentida moltes vegades, amb altaveus que ho multipliquen, amb correligionaris i voceros que fan la bola cada vegada més gran al final s'aconsegueix fer-se creure.

Enllaçant amb el primer punt de l'nalisi, molta gent ens ha confundit i ens han considerat també PSOE, com si forem socialistes; i res més lluny de la realitat. Sempre hem enaltit i repetit la nostra categoria i realitat de partit independent i municipal, amb un únic fi i rao de ser, millorar Vinaròs i la qualitat de vidad dels seus ciutadans. El nostre lloc entre les dues grans formacions per evitar les majories absolutes, que tant de mal fan al nostre entendiment a una ciutat. Seguim pensant d'aquesta manera i per això creiem que existeix un lloc dins de l'àmbit municipal per al nostre partit.

Per últim també creiem que també hem pecat de no oferir una campanya del tot acertada, fent hincapie i enaltint l'import en euros invertit en els molts projectes acoseguits en els últims 8 anys, en un moment de crisi i dificultat econòmica per a molts ciutadans, i que per tant, haja pogut percebre la ciudadania, opulencia i molts diners gastats, en lloc d'una relació de projectes, cost dels mateixos i administracions i fonts de financiació, que era el que nosaltres voliem informar.

En definitiva hem de ser capaços d'aceptar les nostre fallides, tindre una gran predisposició a l'auto-critica i a les ganes de donar solucions als mateixos per evitar caure en les mateixes errades i encarar el futur per acoseguir recuperar la confiança del major nombre de ciutadans.

1 comentario:

  1. Nena, tu vales mucho, demasiado para muchos :))) Un abrazo!!!

    ResponderEliminar