lunes, 13 de junio de 2011

VINARÒS, UNA CIUTAT DE FUTUR

Han estat moltes les inversions, quasi 100 milions d’euros, que s’han materialitzat en la nostra ciutat en aquestes dues últimes legislaturas. Vinaròs ho necessitava després de molts anys en què hem estat endormiscats.




Al llarg d’aquests últims huit anys s’han fet realitat molts projectes, il.lusions i idees que han conduït a la nostra ciutat cap endavant.. Ho hem dit en nombroses ocasions, som una de les poblacions de la provincia amb més projecció de futur i també amb més activitats desenvolupades en tots els àmbits: cultural, turístic, urbanístic i econòmic.. Estem preparats al cent per cent per encarar el futur encoratjador i pròsper que ens espera, pese a qui pese, perquè estem cansats del pessimisme i la crítica absurda i sense cap sentit, dels que volen manar a qualsevol preu, sense haver aportat cap idea al llarg d’aquest s anys.



Hem de seguir treballant per la nostra ciutat amb il.lusió i per això necessitem el seu suport. Tots plegats portarem a Vinaròs cap al futur que la nostra ciutat es mereix. La nostra opció sempre és en positiu, amb projecció, amb moltes ganes de millorar per a tornar a reinvertir en la nostra ciutat i els seus habitatans: VOSTÉS.





Vinaròs cap al futur

1 comentario: