viernes, 24 de junio de 2011

ELS PER QUÈ DE LA PROGRAMACIÓ ESTIUENCA

L’any passat el Patronat i la Regidoria de Turisme, no demanàren la bandera blava per a la platja del Fortí, perquè al estar en obres el passeig marítim, sabiem que no se’ns donaria. Això no va afectar ni la qualitat de les aigües ni els serveis habituals dels usuaris de la platja. Una volta finalitzades les obres del passeig – túnel inclós-, i amb una accessiblitat millor que abans, el Patronat i la que fora responsable de l’àrea de Turisme, Mamen Obiol, han tornar a demanar -la, perquè ara si que compleix amb excel.lent la normativa. Aquest any, de nou, concretamente el dia 23 de Juny a les 12 h, la Platja del Fortí, tornarà a lluir la bandera blava.

Crec fermament, que la feina feta per la regidora Mamen Obiol, ha estat excel.lent, per això no puc entendre que l’actual equip de govern haja fet una crítica del parc aquàtic – iceberg flotant – que com en anys anteriors podrem tornar a gaudir en la Platja del Fortí, ja que va ser contractat abans de finalitzar la legislatura anterior. L’explicació és que calia tancar la programció estiuenca encara que havien comicis municipals, perquè les acitivitats no es poden contractar quan un vol, ja que s’ha que seguir un procés. Em crida l’atenció que digueren que el seu cost era molt elevat , no estic d’acord, si tenim en compte dues coses: una que és una atracció única en Espanya i només lo podrem trobar en la Platja de la Concha de San Sebastià i en la Platja del Fortí de Vinaròs, amb el mateix cost més que fa quatre anys. I la segona és que des que Vinaròs gaudeix d’aquest parc, tenim ressó important en moltes cadenes de televisió, i per tant una promoció gratuïta única, i sense cap cost per l’Ajuntament.

Ja ha començat la programació turística i cultural que s’havi a programat per a l’estiu abans del canvi de govern. Els nous regidors del PP s’han trobat la feina feta, però això és el més normal, perquè a nosaltres també ens va passar quan assumirem responsabilitats de govern l’any 2003.

La setmana passada va tindre lloc el Concert de bandes de les fires de San Joan i San Pere, en el nou passeig marítim, de què ja ni es parla: ni de barreres arquitectòniques, ni que les faroles roges són una burla per als vinarossencs, que el mobiliari no és pràctic i moltes coses més que s’han dit. Han desaparegut les càmares de video, els panflets de “razones”, les rodes de premsa, ja no fan cap falta; l’objectiu s’ha assolit. Ara el que pertoca és normalitat, obertura i diàleg, l època de la mentida, de les difamacions, de les falses denuncies, de l’assetjament i endorracament ja ha passat, ara són ells els qui governen i necessiten pau, cosa que nosaltres no hem tingut.

Ja continuaré fent aclaracions, ara el que toca és gaudir de les festes de San Joan i San Pere, aquest any més curtes, però no menys intenses. Per això us demano que participeu en tots aquells actes que s’han preparat per a tots els vinarossencs i vinarossenques, perquè sense vosaltres no tendrien cap sentit les festes, ja que un poble sóm tots.

BONES FESTES

No hay comentarios:

Publicar un comentario