lunes, 20 de junio de 2011

OFERTA TURÍSTICA 2011

Com podreu comprovar, una gran part de les activitats programades estàn destinades a consolidar un dels principals segments turístics de Vinaròs, el turisme familiar.

Alhora de planificar la guia d’aquesta temporada 2011, s’ha tingut en compte la continuidad d’aquelles activitats que al llarg d’aquests darreres anys han tingut un bon grau d’acceptació per part dels turistes que ens visiten i també per part de la població local. Quasi totes les activitats són gratuïtes, i al igual que l’any anterior la guia s’està preparant en 4 idiomes, valencià, castellà, francés i Anglés.

Novetats:

1.La Biblioplatja i totes les activitats que giren entorn a aquesta instal.lació continúen sent un dels principals punts forts d’oferta turística.

2.Visites guiades per a familias al Jardí de Sól de Riu i a la microrreserva de flora del barranc d’Aiguadoliva. Aquestes visites s’han programat per els dilluns dels mesos de juliol i agost.

3.Una altra de les novetats és la realització d’una fira de disseny, en els mes de juliol, conc retament els caps de setmana del 9 i 10 i el 16 i 17 del mes de juliol.

Pel que fa a la resta d’activitats destaquen:

-Parc aquatic a la platja del Fortí ( del 30 de juliol al 10 d’agost)

-Aeròbic i ioga a la platja.

-Cicle de concerts al Santuari de la Misericòrdia. Tots els divendres a les 21h, amb música variada (música africana, folk, de cambra…..)

-Cinema sota les estreles a la carpa de l’Av de l’Atlàntic (Tots els dimecres de l’estiu a partir del 13 de Juliol, fins que finalitze el mes d’agost).

-Festes del Llagostí. Destaquen:

a) Nit màgica de les reines del Carnaval, 6 d’agost

b) Degustació de llagostins i pastissos, 11 d’agost a càrrec de Vinaròs Gastronòmic i l’Associació de pastissers.

c) Jornades Gastronòmiques del Lagostí de l’1 al 31 de Juliol.

d) II Tapa Tour del Lagostí des de el 12 d’agost fins al 4 de Setembre.

2 comentarios:

  1. Esperem que no ens canviïn les activitats que tan bé heu estat preparant tots aquests anys.
    Una abraçada

    Juanjo Vidal

    ResponderEliminar
  2. Lastima del 16 de julio, los turistas de la 1ª quincena se fueron, y los de la 2ª se estan incorporando, dias 1, 15, 16 y 31, son dias fatales para organizar cosas.

    ResponderEliminar