viernes, 1 de julio de 2011

CONTINUACIÓ …………….

La setmana passada vaig acabar l’ escrit desitjant-los une bones festes, cosa que espero de tot cor que s’ha acomplisca. Però tembé els digué que continuaria fnt aclaracions, que em vaig deixar perquè no tocava fer-les en plenes festes de San Joan i San Pere.

Vaig parlar de la tornada de la bandera blava, del parc aquàtic, però em vaig deixar per comentar que l’any passat no es va fer el concurs d’escultures d’arena i aquest any, excepte que el nou equip de govern el torne a contractar, tampoc es farà. La decisió es va pendre perquè la crisi econòmica ens obligà a retallar algunes de les activitats més costoses. Per això, es va decidir mantindre l’atracció de l’iceberg flotant perquè la podem gaudir de forma gratuïta tant els joves de Vinaròs com els turistas que ens visiten. No és l’atracció aquatica més concurrida i amb major éxit que hi ha en la nostra costa, a part del parc aquàtic de Benicassim? Encara que el de Benicassim és una altra cosa.

Finalitzava dient-los que ara el que governa Vinaròs és el PP i que necessiten de la” Pax Romana” en el seu imperi, i els que fins fa pocs dies, es comportaven amb nosaltres com a llops famolencs, ara, front a la galeria, es presenten com a corders degollats.

La veritat , siga dita, que després de tot el que han dit de nosaltres, ens costarà molt confiar en ells. Més quan encara estem pendents d’una oferta concreta de les regiduries que oferiren als partits de l’oposició i quan comencem a discernir maniobres no molt clares, com la que ha estat la presentació d’una segona candidatura per la COC.

Aquesta candidatura venia plena de persones vinculades al PP, i encara que finalment es van retirar, les raons que argumentaren, no ens van convéncer perquè sospito que darrere hi ha interessos que no se’ns han explicat.Recordem que un dels punts del programa de nostre partit defensava que el COC hauria de ser un organisme independent, desvinculat de cap partit o entitat.

Siga com siga, desitjo bona sort i moltes felicitats a la nova presidenta i la seua junta.

1 comentario:

  1. No crec que el PP de Vinaròs cregue tindre un imperi.Els emperadors he segut vatros que creieu que tot era vostre i per a sempre i mira per on ara sou els princeps destronats

    ResponderEliminar