domingo, 17 de julio de 2011

LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA ENS FA LLIURES

Vinaròs, ha començat una nova singladura consequència dels resultats de les eleccions municipals del 2011. El nostre partit comença una nova etapa sorgida dels comicis als quals abans fèiem referència. Els votants van voler que només tinguéssim un representant en el consistori, en aquest cas jo mateixa que exercire, sens dubte, un important paper al nostre Ajuntament.

La majoria absoluta que va acoseguir el PP en aquests comicis no els ha de fer creure que estem abocats a sumir-nos als bancs de l'oposició veient com el PP governa, aplicant el corró dels seus vots.Gens més lluny de la realitat. Només per trobar-nos davant d'aquesta situació de majoria absoluta, el nostre treball ha de ser més explícit i més disposat a controlar amb lupa tot el que el nou equip de govern dugui a terme. No anem a deixar passar ni una. Sabem que fer oposició davant una majoria absoluta pot semblar un treball infructuós però la nostra obstinació se centrarà a presentar als ciutadans les situacions en les quals creiem que l'equip de govern s'equivoca i puga confondre als vinarossencs. I la veritat és que a dia d'avui ho posen fàcil. La primera decisió que pren l'equip de govern és “els sous dels senyors regidors”, sous que gens tenen a veure amb els quals percebien, últimament, els edils i vull recorda van ser retallats en un ple extràordinari amb els vots del PP i Bloc.Eren aquells sous, sous anticrisi? Sí, i si eren sous anticrisi per què no s'apliquen la mateixa vara de mesurar per a ells, o és que hem sortit de la crisi i no ens hem assabentat? Per què no prenen com a referència per a establir els salaris actuals els salaris que ells van aprovar en ple? Eren aquells salaris bons per a Jordi Romeu i Javier Balada? Si eren bons per a aquests senyors per què no ho són per l'actual alcalde i els seus edils? Quant ens van a costar als ciutadans els dos nous càrrecs de designació personal? Tenint en compte que aquesta era un de les bases de la seua campanya electoral, l'austeritat i el control de la despesa,comencen be senyors, a la primera una MENTIDA.

No hi ha res com la manipulació i l'engany, la tergiversació i la mentida per evidenciar que de conciliació i nous temps gens de res. Per això i moltes altres coses que es produiran al llarg d'aquesta nova legislatura, el nostre partit, estarà present de forma acitva per denunciar en veu alta les decisions que afectin de forma directa als “vinarossencs”. La nostra independència ens fa lliures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario