lunes, 2 de enero de 2012

RESPONSABILITAT

Sabem que han estat dies molt difícils per a molts que han perdut part de les seves possessions, per a molts que han vist els seus negocis inundats, però també sabem que amb l'esforç i l'ajuda de tots podrem tirar endavant. El nostre partit està al costat de tots els vinarossencs que necessiten en aquests moments el suport i l'assistència davant l'adversitat.
D'altra banda i entrant de ple en el camp de la política dir que ja coneixíem el tarannà del nostre actual alcalde i del seu equip de govern, per això no ens estranya l'última ocurrència del Sr. Juan i del seu regidor de serveis Sr Tàrrega. Tant un com l'altre donen un cop de aigua al seu molí aprofitant la situació delicada que ha viscut la nostra ciutat per a, com no, donar la culpa, d'una o altra manera, a l'oposició, però matisem, els senyors del Bloc estan per sobre del bé i del mal, a ells no.
Però com sempre menteixen i tornen a mentir, manipulen i segueixen manipulant una vegada i una altra quan diuen que ningú de l'oposició, excepte els senyors del Bloc, es van preocupar per la situació. Saben perfectament que jo, M ª Dolores Miralles, va trucar per telèfon a la regidora de governació M ª del Mar Medina, interessant-se per la situació i assenyalant-li que es trobava a la costa Nord, sense poder sortir del domicili en el qual es trobava, ja que la carretera estava tallada. D'això en diuen no interessar? Per què tenen tan poca vergonya i menteixen tan descaradament una i altra vegada? Quina manera de fer política: aprofitar situacions difícils que afecten a tots per carregar contra els que formen part de l'Ajuntament i són representants dels vinarossencs al consistori. Que baixesa, que degradació de la política a les mans. Però que es pot esperar ...
Vostès són polítics mediocres que no ens mereixem, responsabilitzen a altres del que ha passat aquests dies, de la remodelació del passeig, culpable de tots els nostres mals, quan saben perfectament que cap població és capaç d'assumir una vinguda d'aigua de 168 litres per metre quadrat en 24 hores. Parlant de responsabilitats, netejar aquest mes de setembre els embornals de la nostra ciutat? Adequar les sèquies? Van obrir les comportes de la Plaça Sant Valente en el moment corresponent? Quina pena, creiem que les respostes a aquestes preguntes són evidents.
 Deixeu-vos de tonteries i de bajanades aquí els ÚNICS que tenen responsabilitat són vostès, que per això governen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario