lunes, 26 de marzo de 2012

PROMESES NO COMPLIDES

Tal vegada hauria de fer memòria el senyor Juan quan, en el seu discurs d'investidura, deia que arribaven temps de diàleg i de conciliació que calia unir esforços i allargava la mà als partits polítics que formaven l'Ajuntament. A tots?
Si aquesta era la seva intenció, a què es deu la falta d'informació als polítics que assisteixen a les diferents comissions? Potser serà perquè aquest discurs era una simple tapadora hipòcrita a la que ja ens tenen acostumats vostès. Nosaltres, sincerament no ens els vam creure i per tant no ens sorprèn, en absolut, la seva forma de treballar.Més del mateix que en èpoques anteriors. Les seves rodes de premsa, plenes de focs artificials però buides de contingut, on es repeteixen i on es diuen tonteries rere tonteria, són un reflex de la seva forma de treballar i del seu talant. Per ara suspesos.
Com també suspenen en idees i projectes. Ja sabem que corren temps difícils, però recordin que governen i són vostès els que han de dirigir la nostra població cap un futur prometedor. Pel que veiem, res més lluny de la realitat. Un projecte com és el Passeig Marítim, molt representatiu de la nostra ciutat, l’estàn convertint en una autèntic nyap. Dissenyat com un espai diàfan, obert al mar i de vianants, acudim bocabadats a la seva última aberració. La primera aberració va ser obrir a la circulació de vehicles una zona cent per cent vianants, per on passen cotxes a tota velocitat. Fer promeses electorals que beneficien a uns pocs en detriment de la majoria no és democràtic Sr Juan.
La segona aberració és omplir de casetes i tancaments fixos o mòbils (tant se val) tot el Passeig. Tornem a insistir, les promeses electorals que un ha de complir a costa de tots i en benefici d'uns pocs fan pudor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario