lunes, 9 de abril de 2012

EDIFICIS TANCATS

Amb el Centre de Dia, la futura residència d'avis són ja tres els edificis acabats dels plans ZP, o amb finançament al 0% concedida per l'anterior govern, per un total de 9 M €, totalment improductius.
 
Un és el centre del Pou de Mangrano, que el PP té abandonat, sense emprendre iniciatives per fer-lo caminar - com la nostra de l'acord amb Castor - i que doni ocupació a discapacitats el més aviat possible. Un incompliment de la promesa electoral de Joan B. Joan de què ell seria la solució al problema de l'atur a Vinaròs.

Un altre, és el Centre del Coneximent, amb unes magnífiques instal · lacions i equipament, per a suport tecnològic a les nostres actuals empreses i com a germen d'emprenedors. Una altra inversió tancada i improductiva per a la tecnificació de les empreses i per a la creació d'ocupació de qualitat.

L'últim ha estat el centre de dia de la futura residència, ja acabat, amb tots els serveis que, de moment, estarà tancat fins que l'actual equip de govern "trobi" la fórmula que la posi en marxa i donar el servei que tanta falta ens fa.

La crisi dóna molta màniga ampla a l'actual govern municipal - massa màniga - on escudar-se per justificar els seus incompliments, la seva inoperància o la seva incapacitat per posar en servei tot allò pel que nosaltres ens vam batre a mort en l'última legislatura.
 
I per adornar el pastís, posen excuses com la de la mentida de "la malmesa economia" que els deixem, que "fa que hagin de demanar bestretes" a la Diputació, esquinçant-se les vestidures i donant a entendre que demanen un crèdit. S'han cansat de dir, i és veritat, que no podem demanar més crèdits, de manera que si la Diputació avança part de les contribucions que ens cobraran a l'agost, això no és cap crèdit. perquè caldrà pagar interessos.
 
Poc preocupats estan perquè no paren de gastar canviant tot l'Ajuntament de dalt a baix, mentre que l'alcalde "que contesta a tot", encara no ens ha dit quan ha costat muntar la tribuna VIP de l'estadi que maleïda la falta que feia, o els més de cent mil euros de les càmeres per al passeig quan, sense circulació per dalt, no feien falta.
 
Tampoc es preocupen pels 9 M € a pagar per ara en indemnitzacions pel PGOU del PP de l'etapa de Moliner, l'origen de tots els conflictes que la justícia, amb la seva lentitud, està sentenciant ara. Però clar, per a ells la culpa "és tota la nostra".

No hay comentarios:

Publicar un comentario