lunes, 16 de abril de 2012

Judicis tingues i que els guanyes

A la Comissió d'Hisenda, l'alcalde ens va informar " D'ALTRES" TRES sentències desfavorables als interesos de l'Ajuntament, relacionades amb les demandes que es van interposar en el seu dia pel "destrastroso PGOU que tants mals de cap i estralls econòmics estan causant; diem "un destrasos" PGOU realitzat i aprovat pel corró de la majoria absoluta del PP al 2001, que està posant de manifest el brutal i nefast impacte a que està llastrant, exercici enrere exercici, els pressupostos municiapals. A manca de d'estudiar-les, a les setencias en ferm conegudes com: el terreny de la milla d'or de la zona verda de l'Avda. Joan XXIII,del Sr Carceller, on vam tenir que pagar 3.159.000 €,l'alltra sentència ferma de la Família Comes de 1.900.000 € i el cas Vandoska 2.600.000 €, en aquests dos últims casos, a més a més dels increments dels interessos de demora per pagament ajornat en varis exercicis. Ara hi ha que afegir les últimes que són: la sentència en ferm del terrreny esportiu del "Carrer Major, aquella que l'alcalde Moliner va dir, fent ostentació d'un profund cinisme.” Que l' havia enganyat el propietari ". Fent memòria, en un principi l'Ajuntament va pagar 75 milions de les antigues pessetes i ara amb sentència ferma, sense posibilitat de recurs, ens costarà la fredolera quantitat de 1.400.000 €, és a dir,gairebé 233 Milions de les antigues pessetes. Quins nyap de gestors, senyors del PP, primer es compra i després es qualifica, no a l'inrevés, perquè sempre et surt més car.
Per altra part el Tribunal Superior de Justícia ha revocat la Sentència del jurat d'expropiació en cas que fa referència al terreny de la milla d'or de l'Av. Joan XXIII, del procés abans esmentat del Sr Carceller. L'Ajuntament ja va fer un pagament de 3.159.000 € però ara El TSJ,diu que li tenim que pagar 4.900.000 €, és a dir 1.800.000 més (300 milions de les antigues pessetes). Aquesta sentència encara es pot recórrer a l'Ajuntament, per tant no es ferma, però en qualsevol cas pinta mal per als interessos locals.
Per últim, ens trobem a mb la sentència dels Terrenys "dels Cossis" que li reconeix la propietat a la mercantil Vimisco, SL... però se li dóna a l'Ajuntament la raó en la part que fa referència a la no validesa del programa urbanístic presentat per aquesta mercantil, la qual manté la propietat i en un futur podrà constrüir un altre programa urbanístic viable al mateix lloc, i / o traslladant l'edificabilitat a un altre un PAI de la ciutata compte i càrrec de l'Ajuntament. Per tant, podem afirmar que el nostre consistori ha començat el seu particular "Via Crucis" amb sentències en la seua contra que ens obliguen a pagar més de 9.000.000 € en sentències fermes i pot encara que aquesta quantitat es pugui triplicar. Lamentable i exclusiva herència d'uns incompetents governats del PP, que ara ens tocarà pagar de la butxaca de cadascun de tots els vinarossencs. Lamentable, però cert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario