domingo, 16 de octubre de 2011

100 DIES (2ª PART)

100 dies semblen pocs però són suficients perquè els polítics que regenten l'ajuntament donin bon compte del treball i les línies a seguir en el futur més immediat. Però per desgràcia per a nosaltres, els ciutadans de Vinaròs, en aquests 100 dies que porta el PP al capdavant de la nostra ciutat no ha estat capaç més que de criticar, menysprear, fustigar i mentir sobre la labor de la corporació anterior; segueixen en la línia de quan eren oposició, oblidant que el que deuen i han de fer ara és governar i no fer passar els dies amb rodes de premsa lamentant-se i retraient als anteriors edils la seva forma tasca. Creiem que encara no han deixat enrere el seu paper d'oposició. Són tants anys, veritat?, que un triga a acostumar-se a assumir la seva comesa, que d'altra banda veiem que els va gran.

Improvisen, sense idees, destrueixen per destruir el fet per la corporació anterior (donem un cop d'ull al que han fet al nou passeig marítim) i entren en contradiccions. Exemple d'aquestes últimes les paraules i escrits (gràcies a les hemeroteques i filmoteques) d'edils i consellers del PP criticant i injuriant el nou Passeig Marítim (orgull de la nostra ciutat) i posant de volta i mitja, per no usar una altra expressió, a l'antic equip de govern. Quan escoltem al Sr. Tárrega i al Sr. Miralles vanagloriándose d'aquesta obra, a dia d'avui,, ens esquincem les vestidures davant tanta barra i cara dura. Però, bé, d'altra banda ja ens tenen acostumats a la doble moralina en el seu partit.
Senyors del PP deixeu-vos de retrets, de laments, de queixar-vos facen el favor de posar-se a fer feina. Assumiu la vostra responsabilitat i agafeu la tasca de governar la ciutat d'una vegada. Treballen, perquè per si no ho saben, ara els toca a vostès, i no obliden que encara que tinguen majoria absoluta això no els eximeix d'estar baix control i contínua vigilància per part de la ciutadania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario