jueves, 29 de septiembre de 2011

770 aniversari de l'atorgament de la Carta de Poblament de Vinaròs

770 anys ens separen de la simbòlica data del 29 de setmbre de 1241. Aquell dia s'inciava "oficialment " una llarga singlatura al llarg del segles, l'aventura de la nostra ciutat, Vinaròs. I un any més, 770 anys després, volem tornar a mirar cap enrere i reconéixer-nos en el nostre passat, en la nostra memòria.
Els actes de conmemoració del 770 Aniversari de l'Atorgament de la Carta de Poblament de Vinaròs, volen servir d'excusa perquè tots reflexionem sobre la nostra llarga i rica història, i sobre tot que ho fem amb l'orgull de saber-nos dispositaris d'una tradició, que generació rere generació, ha fet possible que ens superem segle rere segle.
En 700 anys, molt ha canviat la nostra ciutat, però el tarannà de superació dels tots els vinarossencs continua sent el mateix. Abordar el futur amb entusiasme, suposa també respectar amb devoció el nostre passat. Gaudir dels actes que s'han presentat, és una manera de continuar bastint la nostra història, la nostra ciutat.
Per això, us vull convidar a participar activament en el 700 aniviersari de l'atorgament de la Carta de Poblament de Vinaròs i felicitar al nou GRINYÓ BALLESTER, d'aquest  any Sr. Andrés Albiol Munera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario