viernes, 30 de septiembre de 2011

Preguntes i precs del PVI al ple ordinari del mes de Setembre

1.Sr. Alcalde, ens hem adonat i a més ciutadans de Vinaròs, ens han fet arribar que s’està constrüint una rotonda al nou Passeig Marítim, al cosat del la nova oficina de Turisme, quin sentit té la construcció d’una rotonda en el nou passeig marítim, si aquest és peatonal? Per qué en tan poc espai hi ha una doble rotonda, una subterrànea i l’atra a l’exterior? Per què no s’han ficat uns rastells (bordillos) per a fer la rotonda i així no s’hagués tingut que llevar la pedra?

2.De veritat, creu sinceramente Sr. Alcalde que en els 100 dies de govern que vosté porta al capdavant de l’Ajuntament de Vinaròs, les mesures més destacades que s’han fet segons les seues declaracions, és l’execució de les obres adjudicades abans per l’anterior equip de govern, com és el desenvolupament del Pla Integral d’Accesssibilitat, el col.lector de pluvials de l’Avda. Llibertat, etc.?

3.Sr. Alcalde, vosté en les seues declaracions fetes als mitjans de comunicació presumeix que l’Ajuntament s’ha posat al servei de la ciudadania, com es pot constatar per les 72 persones que han estat rebudes per vosté, si els anteriors alcaldes rebien una mitjana de 4 0 5 persones diàries, això serien 20 dies d’atenció al ciutadà, que és el que ha fet vosté els altres 80 dies restants?

4.Vosté, creu que l’ Ajuntament de Vinaròs, funciona a base de rodes de prensa i comunicats informatius, ja que segons vosté ha fet 34 rodes de prensa i 88 comunicats, no seria més efectiu no sortir tan a la “tele” i aconseguir portar les obres que han promés per a Vinaròs, com és la construcción del 2º Centre de Salut, El cinqué col.legi, l’ampliació del IES. Vilaplana Sanchis, etc?



Precs:

1.Els veïns de l’Edifici del Port, ens han demanat que els fessem arribar que els pinten el més aviat possible les ratlles d’aparcamant i la senyalització de la zona del Varadero, perquè d’aquesta manera els veïns aparcaràn en els llocs adients i a més es millorarà el trànsit.

2.En la Plaça de la Mera, en la zona d’esbarjo dels xiquets, es a dir en la zona dels llocs infantils, falten trossos de tapis, la qual cosa es perillosa, perquè al haver-hi forats, facilita la caiguda dels infants,els unsuaris ens han demanat que el reparen el més aviat possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario