lunes, 19 de septiembre de 2011

UN TREBALL DEL PRESENT I PER AL FUTUR



Una vegada més el treball fet  amb tenacitat, rigurositat i compromís dona els seus fruïts com aconseguir el reconeixement d’institucions i associacions a nivell estatal. Vull remarcar el treball dut a terme per l’anterior regidora de Turisme, el Patronat de Turisme, l’oficina de turisme i tot l’equip que el formaven.
Gràcies a ells, Vinaròs ha entrat a formar part del selecte club de producte Saborea Espanya. Això, no hagués estàt possible sense ell treball del club de producte Vinaròs Gastronòmic, la Festa del Llagostí i el Concurs Nacional de Cuina aplicada al Llagostí, que promocionen aquest gran producte i han acoseguit que Vinaròs siga inclosa en aquest projecte de divulgación gastronòmica nacional i internacional.
Vinaròs, gràcies al intens treball de l’anterior equip de govern ha continuat aquest estiu amb la seua acitivitat bulliciosa i inquieta , amb un gran ventall d’actes culturals que han fet que la nostra ciutat siga molt més dinàmica i diversa.
Què en podem dir del Passeig Maritím? Aquest ja ha arribat a la fi de la seua reestructuració. S’ha convertit en un espai impresionant, només hi ha que vore la gran quantitat de persones que el passegen tan de dia com de nit. Tots, jo la primera he disfrutat de poder assistir a diferents tipus d’actes programatas en la remodelada façana maritima: concerts, fires, teatre, contacontes, tallers ..; al costat de la mar mediterrànea hem pogut gaudir d’agradables vetllades  asseguts a les mombroses terrases, totes plenes de gom a gom. Els vinarossencs i els turistes que ens han visitat aquest estiu, han cmprovat la fluidesa que s'ha aconseguit amb el túnel subterrani, sembla quan circules per ell que ens transporta a una altra ciutat; aquest nou vial ens permet creuar des de el parc de Fora Forat a la Plaça de Bous en uns pocs minuts i a més a més s'han resolt els problemes d'aparcament al centre gràcies a la construcció dels parkins subterranis, dels quals podem anar al centre històric en no res.
Han estat unes obres difícils i molt discutides, però el nostre partit sempre ha apostat per la modernització d'una via tant important i vital per a la nostra ciutat. Aquest estiu hem pogut gaudir d'un passeig modern, admirat i envejat per molts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario