lunes, 21 de noviembre de 2011

LA PISCINA COBERTA

El projecte de la piscina coberta l'anterior equip de govern el vam incloure al Pla Camps, per un import de 2.916.704 €, dels quals 571.000 € els finançava la Diputació, per resolució del seu Plenari de 18 de juliol de 2008.




L'anterior equip vam presentar el projecte de la piscina a la ciutat esportiva i vam realitzar totes, totes, les nombroses modificacions tècniques requerides per la Conselleria de una en una per tal de dilatar-la. Tal mateix se li va presentar a la Diputació per tal de que li apliquessen els 571.000 € aprovats, sempre seguint les indicacions de Consellería, de Diputació y dels tècnics municipals.



Després d'un viatge del alcalde a la Diputació, mira per on, aquest projecte ara té que co-finançar-lo l'Ajuntament. "Donde dije digo, digo Diego", ja està bé!, quin negoci ha fet per al nostre poble? Com pot permetre l'alcalde que la Diputació se salte "un acord de Ple!" pel qual ens dona els diners que ara ens reclama la Generalitat si volem que inicien el projecte, colant-nos als vinarossencs el pagament de la Diputació.



De veritat, estem molt preocupats per lo de la dedicació absoluta del alcalde, perquè les reunions que té a la Generalitat i a la Diputació acaben sempre en perjudici per a Vinaròs, perquè l'Ajuntament sempre acaba fent-se càrrec dels compromisos ferms dels demés. La Diputació no té diners? On estan aquests? Han anat per a cobrir la piscina de la Todolella? Per què Vinaròs te que assumir un deute que té la Diputació amb la Generalitat?



Pensem que són ells els que tenen que fer-se càrrec del pagament. No està l'Ajuntament per perdre diners. Sr. Molinos, no ens val que diga que ja ens donaran un altra cosa perquè després del 2008 aquesta altra cosa ja ens torna a tocar.



Ja està bé d'expoliar les butxaques dels vinarossencs. En menys de cinc mesos que el PP ens governa, d'alegria cap ni una, al contrari, tot s'ha traduït en despeses (+24% augment dels sous, contractació del assessor de serveis, d'una secretària d'alcaldia, imposició de la taxa d'escombreries). Els demano que facen el favor de posar-se les piles i que li planten cara a la Diputació reclamant-los els diners que ens pertoquen i que, per un altra banda, els despesen finançant el torneig de golf a Castelló.



Si forméssem part del govern, l'Ajuntament, no aportaria cap euro, i vull que quede ben clar que és la nostra voluntat política que es face la piscina coberta, però vull remarcar que qui té que pagar, és la Diputació de Castelló, és la va que va assumir el co-finançament i deu de complir amb la seua paraula escrita en un Plé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario