martes, 15 de noviembre de 2011

PREGUNTES DEL PVI AL PLE ORDINARI DEL MES D’OCTUBRE

1.Els ciutadans ens han fet arribar que en la plaça del mercat municipal, és a dir en la plaça que està darrere del Piruli, volen saber si és un espai d’esbarjo o un aparcament per amics?

2.Hi ha un responsable de l’Àrea de Serveis? Per què ens arribat moltes queixes veïnals de qué el poble està brut, hi ha molta herba a arrancar als jardins, al costat dels contenidors d’escombreria, hi han tot tipus de residus, després de la contractació d’un assessor de serveis, que ens consta diners a tots els vinarossencs, vein que no està servint de res, contar amb una nova persona, perquè no és més efectiu el servei, quina solució pensen aplicar vostés per millorar la neteja del nostre poble?

3.En la presentación dels arrossos, voldria que ens digues, qui ha estat el/els responsables que han permés que es cuinen les paelles, sense cap plàstic o entarimat baix dels fogons?

Per què no es va protegir el marbre del paviment del passeig contra els vessaments i esquitxos d’oli?

No creu vosté que el/ responsables són uns incoscients, uns bruts fastigosos o és una mala llet consumada, o és una de les tres coses, o igual són totes tres?

Sap vosté que el marbre és poròs i les taques d’oli mai se’n van, no li sembla a vosté que pareix un maltractament físic?

Quina solució empendran? Sancionaràn als responsables?

4. Moltes familias han rebut, les paperets per a pagar la taxa d’escombreries del 3º trimestres, és legal enviar els rebuts al banc per a fer el pagament sense comptar amb el permís del propietari? Si la persona en questió, no té diners al compte, i li retornen el rebut, qui es farà càrrec del 20% del recàrrec?

5. La rotonda de la nacional 340, fa quasi dos mesos que no funciona, sap vosté si l’arreglaràn?

6. Avui, s’ha presentat una moció per a exigir a l’Estat mesures urgents de Tresoreria, jo li voldria fer un prec, qué es demanar a la Conselleria corresponent que ens fecen arribar els 58 milions que van cobrar per el local del centre del Menor, quan es va reparcela el PAI de Fora Forat? A més ja es va presentar una moció conjunta de tots els grups polítics en un ple ordinari, podriem assabentar-nos de com estàn els tràmits?

7. En le plenari del mes de Setembre, li faig fer arribar un prec que fa referència a la Plaça de la Mera, a la zona d’esbarjo dels llocs infantils falten trossos de tapis, quan pensen reparar-lo?

8. Es veïns del carrer “ Tirant lo Blanc”, volen que se’ls reparen les voreres trencades, i també que els netegen el carrer perquè està ple de bruticia, pensen fer-ho algun dia?

9. Els cotxes que aparquen al vallat (antic parking del mercat municipal) del passeig, quina catalogació tenen els vehicles per a poder circular des de Jaume I fins al solar, són residents o vehicles autoritzats?

10. Els veïns del carrer de l’Am ( abans C/ W, Ptda. Triador), aquests dies s’han inundat ja que no estàn fets els pluvials? Quina solució hi pensen pendre, ja que els veïns per accedir a sa casa tenen que dur botes d’aigua?

No hay comentarios:

Publicar un comentario