martes, 29 de noviembre de 2011

LA “ TAULA DEL CARAJILLO “ AL PODER

Cal veure les voltes que dóna el món de la política popular.

Fa uns anys, quan vam crear la “ Taula del Sènia”, se’ns va acusar de tot des el bàndol popular (PP), fins i tot hi va haver algun alcalde del PP que a més de dir que això era un simple muntatge dels socialistas per crear enfrontaments, només serviria per a fer viatges els alcaldes a Madrid , per passejar per la ciutat, fer menjars i turisme per la capital, la “Taula del Sènia”, no havia de servir per a res.

Però vet aquí, que ara el Partit Popular,( que vull recordar va votar en contra), i que a dia d’avui governa en la majoria dels pobles que formen la “Taula”, ja ha canviat la seua opinió i fins i tot San Jordi s’ha apuntat al carro.

Ens alegrem , perquè el temps ens ha donat la raó, perquè ara tots volen entra.perquè l’únic que amb això confirmen, és que la “Taula del Sènia” va ser una gran idea i que als pocs anys de la seua existència i gràcies especialment al gran treball del seu gerent Jaume Antich, ha conseguit més de 30 milions d’euros, per al nostre pobles. D’aquests diners s’ha beneficiat tots els pobles del nostre territori, perquè els diners que han arribat del Govern Central, s’ha repartit entre tots els pobles que formen la Mancomunitat, independenment del partit que governe: s’han millorat els camins rurals, s’han asfaltat aquests i a més s’han fet prèstecs a a empreses. A dia d’avui, després del excel.lent treball ralitzat , per a ells (PP) ja ha passat de ser, de la “Taula del Carajillo” a la “Taula del Sènia”.

¡Enhorabona!, perquè rectificar és de savis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario