lunes, 6 de diciembre de 2010

CAMPANYA CALIU DE NADAL

La confraria de Jesús de Natzarè i Sant Sepulcre de Vinaròs, amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vinaròs han organitzat tot un seguit d'actes per a les festes de Nadal.

Dimecres 1 de Desembre 
18:30 h:
A la sala de plens de l'Ajuntament de Vinaròs. Presentació de la Campanya Caliu de Nadal.Campanya de recollida de mantes, llençols i tovallones de bany per a Càritas.

Dimarts 14 de Desembre
A les 20:00h, a la sala de d'actes de la Biblioteca Municipal, conferència "Com fer un betlem a casa", a càrrec de l'Associació Betlenística Baix Maestrat.

Dimecres 15 de Desembre 
A les 19.30h, a la capella del Natzarè de l'esglèsia Arxiprestal, inauguració del betlem de la confraria de Jesús de Natzarè i Sant Sepulcre.

Dimarts 21 de Desembre 
A les 20.00 h., visita guiada a l'Exposició de Diorames de l'Associació Betlenística Baix Maestrat al carrer del Pare Bover.

Dimecres 22 de Desembre
A les 20.00 h., a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal, inauguració de les exposicions Pessebres del Mon i de la Mostra de "Borregos" de pessebre.
A les 20.30h., a la sala de la Biblioteca, conferència "Qui es qui? Iconografia dels personatges del Betlem, a càrrec de Xavier Palomo, Arxiver Municipal.

Dilluns 27 de Desembre
Al llarg de tarde, a l'hospital comarcal de Vinaròs, sessió de pallassos per als xiquets hospitalitzats.

Dimarts 4 de Gener 
A les 11.30h., a la sala d'actes de la Biblioteca Taller de Manualitats Infantils de Nadal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario