jueves, 30 de diciembre de 2010

PISTA D'ATLETISME DE VINARÒS

La pista d'atletisme que tenim a dia d'avui a Vinaròs es va fer possible gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament de Vinaròs i Carrefour, a canvi de facilitar a la Cadena Carrefour la seua instal.lació en el Centre Comercial de Vinaròs.


Les obres, en un principi,es van retardar per els problemes que van sorgir per l'ocupació d'un vial i perquè el conveni signat,no delimitava amb claredat les responsabilitats econòmiques de cadascuna de les parts a més de que no estaven clars els treballs a realitzar. Mancaven instal.lacions, com la instal.lació elèctrica, l'aigua calenta, el vallat.....Aquests oblits li va costar a l'Ajuntament de Vinaròs la fredolera quantitat de 450.000 €.

Finalment, la pista ha estat una realitat i en aquests moments són centés els vinarossencs que diàriament gaudeixen d'ella.

La pista té 8 carrers de tartà amb una corda de 400 m.,una tribuna per a 1200 espectadors. A més el camp s'ha habilitat per a la pràctica de rugby i es poden fer competicions internacionals.



PRESSUPOST : 1.935.311,50 €



FINANCIACIÓ :Carrefour i L'Ajuntament de Vinaròs

No hay comentarios:

Publicar un comentario