martes, 7 de diciembre de 2010

PASSEIG RIBERA COSTA SUD DE VINARÒS

Una de les obres més benvolgudes per els vinarossencs és sense cap dubte la construcció del "Passeig  Ribera de la Costa Sud", que es va fer dintre del Plan d'Excelència Turística.
El projecte guanyador va ser el del reconegut  arquitecte D. Vincente Guallart, i des de  ben prompte és va convertir en  una de les obres estrelles del PVI, com es pot apreciar diàriament per el gran nombre de vinarossencs, que han fet aquest passeig seu, a qualsevol hora del dia. Això ha estat possible perquè el passeig s'ha convertit en un espai molt pràctic, agradable, còmode i armoniós.
Aquest passeig, combina magistralment les plataformes de fusta amb l'entorn marí, a més s'ha construït  un vial de formigó per a la circulació peatonal de vianants que facilita el seu caminar prop de les meravelloses cales de la Costa Sur, a més de poder gaudir de les obres de jardineria.
Fins ara, s'ha fet només la primera fase, que compta amb una longitud d'uns 1200m. La segona fase esta pendent d'ajudicació i estarà totalment finançada per la Direcció General de Costes.
Aquesta obra es va començar en Abril del 2006 i es va acabar a l'estiu del mateix any ......

PRESSUPOST: 529.741,37 €

FINANCIACIÓ: Pla d'Excelència Turística (Ajuntament de Vinaròs, Agència Valenciana de Turisme i Ministeri d'Indústria i Turisme)

No hay comentarios:

Publicar un comentario