miércoles, 8 de diciembre de 2010

PVI = TREBALL



Vinaròs és una ciutat viva, modernitzada, de progrés. Una ciutat plena de dinamisme,vitalitat i possiblement a dia d'avui és la ciutat del nord de Castello on s'han portat a terme més projectes aquests últims anys i això ha estat possible gràcies a totes les persones que formen part del nostre partit, on hi han algunes d'elles que gràcies a la confiaça que mostrareu en les anteriors eleccions a dia d'avui podem formen part del govern municipal de la nostra ciutat. Les seues inquietuds, les seues ganes de treballar, la seua visió de futur i el seu compromís les ha dut a emprendre nombroses accions que han fet de Vinaròs una ciutat en constant evolució.

Però, sabem que hi han a alguns partits que desitgen vehement el poder, no els agrada res el treball realitzat per els membres del nostre partit, i per això al llarg d'aquesta i de l'anterior legislatura moltes són les acusacions, manipulacions i maldats que s'han vessat i es vessaràn, segurament, sobre els nostres regidors a fi de desprestigar-los política i socialment.Aquest és el talant d'alguns polítics de la nostra ciutat que veuen en nosaltres una amenaça per al seu futur.

Pareix que ens tinguen por políticament, no sera que el que més desitgen són els nostres vots? Per la qual cosa no es pararan davant de res i nosaltres no ens cansarem de dir que amb nosaltres no podràn. A mesura que passa el temps ens hem adonat que amb aquesta actitud de rebuig cap al PVI, els seus atacs, les seus injuries i els seus desproposits, en lloc d'enfonsar-nos, cada vegada més ens motiven, es a dir ens fa cada vegada mes forts per a tirar endavant tots els nostres projectes de treball.

1 comentario: