domingo, 2 de enero de 2011

PRINCIPIS

Què difícil i dura serà aquesta campanya electoral a les municipals de Vinaròs. I vostés es preguntaràn per què?, intentarè explicar-ho el millor possible per a que tots ho pugen entendre. A dia de avui a Vinaròs hi ha un partit que te moltes ganes d'aconseguir el poder, estàn ansiosós, i la seua prepotència i el menyspreu que hi ha entre les sues files cap als partits que a dia d'avui formem part de l'equip de govern, els fa dir a vegades coses que per prudència tendrien que callar.

Quan una persona decideix entrar en política, tots tenim que creure,aquesta és la meua humil opiniò, que si hem donat aquest pas es perquè volem treballar pel nostre poble, amb sentit democràtic i el més important, per un polític, és que te que tindre PRINCIPIS: Es té que ser honest, tindre sentit del deure, treballar i sobre tot ser humil. Com pot pretendre un partit de l'oposició arribar al poder defensant com a lema el “TOT SERVEIX PER ACONSEGUIR UN VOT”? Això és el que ensenyen en les facultats de'estudiants de Ciencies Polítiques? L'estudiant en concret es va pedre les classes de “Principis democràtics? Crec que la questió està en que tenen unes mancances d'aquests principis bàsics i elementals i per això quan no hi han fonaments personals forts, encara que anesem molt a missa, a la més mínima, surt del més fons de cadascuna de les persones, lo més bàsic i primitiu del caràcte humà.

Tornant a la política, nosaltres no volem que ens governen persones que tenen un única obsessió i que es pot aplicar a qualsevol àmbit social: TOT VAL. Com deia al començament del meu escrit, els principis són fonamentals en tots els camps, però en política encara són més vàlids i alguns polítics, que viuen sota la influència sectària, deurien aturar-se un moment i analitzar les seus accions i paraules, perquè en política així com en la vida NO TOT VAL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario