martes, 4 de enero de 2011

BIBLIOPLATJA

Les regidories de Turisme i Cultura, mitjançant el Servei Municipal de la Biblioteca Municipal, ha programat des l'estiu del 2008, el servei de biblioplatja. Aquest espai recreatiu i cultural, a més de complementar l'oferta de sol i platja del nostre municipi, te com a objectius fonamentals: promoure la lectura, donar a conéixer els serveis de la Biblioteca e informar de totes les activitats organitzades a la nostra ciutat.



Tots aquests objectius s'han acomplit en aquests anys amb diferents infraestructures, amb diverses serveis ofertats i amb l'esforç de tot l'equip de govern.



A l'estiu del 2008, la biblioplatja es va emplaçar per primera vegada a la platja del Fortí. Encara que la infraestructura utilitzada va ser molt senzilla, ja es va oferir per primera volta un programa molt ampli d'activitats d'oci i culturals.A l'any següent es van incorporar novetats, introduïnt material bibliogràfic, per poder fer prèstecs manuals i també es van incloure en la programació estiuenca noves activitats orientades als adults.



Aquest any, les dues regidories, han treballat com els darrers anys colze a colze, per poder oferir una biblioplatja, més confortable,amb més fons bibliogràfics, amb més programació i amb una temporalitat més amplia que en els darrers anys, perqué aquest servei ha funcionat al nostre municipi quatre mesos, des de el 9 de Juny fins al 15 d'Octubre.



Els nostres objectius a aconseguir per aquest nou any 2011, es sense cap dubte millorar i ampliar el repertori bibliogràfic, perfeccionar i millorar la qualitat de la programació de les activitats a realitzar, habilitar un climatitzador e intentar ampliar els serveis de noves tecnologies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario