sábado, 8 de enero de 2011

PVI = REALITATS = MAGATZEM MUNICIPAL

El nou magatzem municipal que està situat a la vora de la carretera nacional 340, ha reemplaçat a les antigues dependències tercermondistes, que es localitzaven a l'antic escorxador municipal. Els emplegats de la brigada municipal, en aquell indret estaven amuntegats, fent les seues tasques, no en molt bones condicions, per una mancanca d'espai. Per això una de les nostres prioritats quan entrarem a formar part de l'equip de govern, fou construïr unes noves dependències d'acord amb la nostra ciutat.



El projecte del nou magatzen municipal,va ser dissenyat per l'arquitecta municipal Ana Arnau. La seua distribució és la següent: Els tallers es troben en la part baixa, on hi ha també una part exterior molt vanguardista d'acord amb les obres futuristes del segle XXI, mentre que els vestidors i despatxos es troben en un nivell superior lateral.



Aquest nou espai, reuneix tots els elements necessaris per aconseguir un òptim aprofitament, més a més també s'han construït altres dependències annexes per fer tallers de fusteria i obres.




PRESSUPOST : 975.000 €



FINANÇAMENT : AJUNTAMENT MUNICIPAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario