miércoles, 26 de enero de 2011

PER FAVOR SENYORS SENY

L'obsessió del PP per el nostre partit ha arribat al màxim ridícul. La seua patètica fòbia per Javier Balada els ha portat a continues querelles i denuncies, perquè vostés només volen demostrar lo que no es demostrable, que el Sr. Javier Balada és corrupte.

Tots vostés plegats, no li arriben a la sola de la sabata. Amb els seus representats en les corts, amb les seues carreres polítiques, amb les seues amistats, amb els seus caps de llista disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir un grapat de vots, no tenen ni la meitat de capacitat política i saber fer que el Sr. Balada, i el que més ens agrada a tots nosaltres, és el fàstic que això els suposa no acabar amb ell.

Tants anys, pensen alguns de vostés que el coneixen des de la seua militància al CDS, i no han pogut enfonsar-lo, tant econòmicament, políticament com personalment. I saben vostés perquè? I la resposta es que Javier Balada Ortega, és un home senzill, és un home noble, amb amics de veritat, sense lligams d'interessos, amics que sempre el recolzaràn i estàn sempre al seu costat, perquè quan un es així, tot el que sembra és possitiu i per tant tot el seu voltant es bo.

Senyors, aquest escrit està adreçat a tots nosaltres i per a totes aquelles persones que ens volen. Els roïns de la pel.lícula ja fa temps que fugiren al PP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario