domingo, 23 de enero de 2011

IL.LUSIÓ PER LA NOSTRA CIUTAT VINARÒS

L' executiva del PVI, ja ha designat a tots els membres del Comite Electoral, els quals es repartiràn les diverses funcions de cara a les properes eleccions municipals.Un nutrit grup de persones compromeses amb Vinaròs, amb moltes ganes de continuar fent per la seua ciutat tot el que estigue al seu abast.Una cosa tenim clara tots els mebres que formen el PVI i és que tant en la precampanya, com en la pròpera campanya electoral, els membres del PVI mantindrem un comportament absolutament possitiu, sense entrar a descalificar als nostres adversaris ni a respondre als seus atacs i provocacions.


El nostre pròposit es fer vore als ciutatdans el nostre treball i els logros que hem aconseguit en aquests huit anys, on hem assumit resposabilitats de govern. Logros que en part s'aconseguit gràcies al fruit de les nostres inciatives i del nostre treball il.lusionat, anteposant Vinaròs, front a qualsevol conveniència d'organismes o sigles de partits.

I aquest treball, l'hem tirat endavant contra "viento i marea", especialment en aquesta última legislatura, on no hem rebut cap suport del principal partit de l'oposició i a més s'han dedicat a entorpir i possar entrebans a la pràctica de la majoria de les nostres iniciatives.

També, hem arrossegat un lastre en la part econòmica, perquè la Generalitat ens ha deixat orfes, i quan al principi ningú donava per nosaltres ni cinc cèntims, tots tindrem que reconéixer que mai en la història de Vinaròs, s'han executat tants de projectes com fins en aquestes dues últimes legislatures.


Però, com queda molta feina a fer, és per aquest motiu per el que el PVI, presentatà candidats a les properes eleccions que tindràn lloc al maig. Aquests candidats tenen la mateixa il.lusió i les meteixes ganes de treballar del primer dia, i encara que la conyuntura económica es fosca , esperem concloure tots els projectes acomets. Es per aixó que esperem contar amb tots vostés i els demanem el seu recolzament en les properes eleccions muncipals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario