sábado, 26 de marzo de 2011

LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA ÉS LA NOSTRA LLIBERTAT

El nostre partit ja ha presentat el seu candidat a l'alcaldia de Vinaròs: JAVIER BALADA. Ningú millor que ell, representa els nostres principis com a partit polític. La seua independència, la seua visió de futur, el seu compromís per la seua ciutat i la seua responsabilitat reflecteixen els nostres sentiments i tot el que vol arribar a ser el nostre partit com a partit polític.

Sense cap dubte la campanya electoral està a punt de començar i amb ella començaràn els atacs polítics i personals sense treva. Esperem i desitjem que els assessors de les seus campanyes superen
el lema de “Tot val per un vot” i que els inculquen als seus assessors el respecte per l'adversari polític; a més d'un els fa falta assitir a classes de humilitat i urbanitat.

Des de el nostre partit creiem que han està moltes les coses que s'han fet i que encara hi han altres moltes per plantejar i realitzar. Des de la nostra independència i amb el seu suport treballarem per a poder continuar “El projecte polític vinarossenc”.

Com he començar l'escrit el finalitzo perquè creec fermament que la nostra independència és la nostra llibertat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario