sábado, 12 de marzo de 2011

VINARÒS CADA VEGADA MILLOR

Una vegada més el treball fet amb tenacitat, rigurositat i compromís dona els seus fruïts com aconseguir el reconeixement d'institucions i associacions a nivell estatal.Vull remarcar el treball dut a terme per la regidoria de Turisme, el Patronat de Turisme, l'oficina de turisme i tot l'equip que el formen.

Gràcies a ells, Vinaròs ha entrat a formar part de l'Associació de destinaments per a la Promoció del Turisme Gastronómic, pas previ per a la seua incorporació al club de producte Saborea España. Això, no hagues estat possible sense el treball del club de producte Vinaròs Gastronòmic, la Festa del Llangostí i el Concurs Nacional de Cuina aplicada al Llangostí, que promocionen aquest gran producte i han aconseguit que Vinaròs siga inclosa en aquest projecte de divulgació gastrònomica nacional i internacional.

També vull remarcar el treball que es fa des de la Biblioteca municipal, a dia d'avui aquest espai públic és un dels més actius i vius de la nostra ciutat, com es reflecteixen en les dades recollides per a fer la valoració del servei, unes xifres molt elevades de participació i de visites ( 11% més , això fa que parlem d'una mitja diària sempre superior als 250 individuos), respecte als socis, s'han donat d'alta 1.111 nous socis, això significa que el nombre total d'usuaris al finalitzar l'any era de 5728 usuaris inscrits. També cal dir que s'han dut a terme al voltant de 300 esdeveniments per a fomentar i dinamitzar la lectura, totes les activitats han gaudir d'un bon grau de participació i d'acceptació, la quel cosa fa que la Biblioteca Municipal, està marcada pel dinamisme i el treball.

Vinaròs, continua amb la seua activitat bulliciosa i inquieta, amb una gran ventall d'actes culturals que fan que la nostra ciutat siga molt dinàmica i diversa.

I per últim no podia deixar de parlar del Passeig Marítim, que està arribant a la fi de la seua reestrucuturació.Han estat unes obres difícils i molt discutides, però el nostre partit sempre ha apostat per la modernització d'una via tant importat i vital per a la nostra ciutat. Dintre de molt poc temps ja podrem gaudir d'un passeig modern, admirat i envejat per molts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario