domingo, 6 de marzo de 2011

PROGRAMACIÓ DIA DE LA DONA




El dia 8 de Març, es conmemora el dia de la dona, i la Regidoria de Cultura conjuntament amb la Regidoria d'Educació han preparat tot un seguït d'actes per recordar aquesta data. Tots sabem que s'ha avançat en projectes, en igualtat, però a dia dia d'avui, hi han moltes dones que es senten descriminades per el fet de ser dones. I quan parlo no estic parlant de dones de països subdesenvolupats, sino que estic parlant de dones del nostre món que a dia d'avui es senten discriminades per ser dones.Quantes hi han que fen la mateixa feina estant perceben meys sous? Quantes estàn en llocs directius? Quantes hi han que a dia d'avui no poden voatar i elegir a sls sues representats?  I així moltes més preguntes que vull que us feuseu.

Per a mi el dia 8 de març, és un dia molt important perquè es reivindiquen moltes coses que abans era impossible de poder demanar; i per a que totes siguem conscients del que hem aconseguit, temin que lluitar i cada any avançar.

Després d'aquesta breu introducció, us donare compte de la programació que s'ha preparat per a conmemorar aquesta data.

-Dimarts 8 de Març:

. A les 18.30 h., projecció de la pel.lícula “ El Erizo” de Mona Ache.

Lloc: Saló d'actes de la Biblioteca Municipal.

.A les 19 h. Inauguració de l' Exposició Dona i Discapacitat” que romandrà oberta fins al 31 de Març.

Lloc : Biblioteca Municipal.

-Dijous 10 de Març, a les 18 h. Contacontes a càrrec de Eva Mª Sanchez .

Lloc: Auditori Municipal.

-Divendres 11 de Març, a les 18 h. Conferència am b el títol “ Reconéixer a les dones sàvies en la història de les coiències: una proposta coeducativa” , a càrrec de Núria Solsona i Peiró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario