domingo, 14 de agosto de 2011

CONTINUACIÓ.......


L'any 2003, quan el Sr. Javier Balada va ser l'alcade de Vinaròs, en el Ple del mes de Novembre del mateix any, és va aprovar la supressió de la taxa d'escombreries a les vivendes dels ciutadans de Vinaròs. Aquesta mesura és va adoptar perquè el govern municipal anterior on governava el PP, quan el Sr. Jacinto Moliner va ser l'alcalde és van incrementar de forma desmesurada el IBI, que es coneix com “EL FAMOSO CATASTRAZO”. Les contribuciones urbanes es van augmentar en més del 90% i vostes Srs. del PP van donar mostres de la seua insensibilitat cap als vinarossencs , ja que van aplicar el famós “RODILLO” de la majoria absoluta.

Ara vostés, amb bones paraules, carregats de bones intencions, despres de 8 anys van i tornen a augmentar la pressio fiscal al vinarossencs amb l'aprovació de la taxa d'escombreries. Han estat una vegada més insensibles amb els vinarossencs, i sobre tot amb els més desfavorits, com són els jubilats, molts d'ells amb problemes financers per arribar a final de mes, amb els aturats de llarga duració, amb els que no reben cap tipus de prestació social, pensem que tendrien que estar exclosos de pagament de la taxa d'escombreries.Per este motiu les seues sigles expressen:

PP: Increment de la pressió fiscal als vinarossencs. Ho van demostrar al 2001 (FAMÓS CATASTRAZO) i 8 anys després, ho tornen a demostrar implantat la taxa d'escombreries.

Per tant el nostre partit està totalment en contra de tornar a aplica la taxa d'escombreries i vull remarcar que nosaltres que varem formar part de l'equip de govern durant 8 anys no augmentarem els impostos i per supost que si formariem part del govern muncipal, la taxa no s'aplicaria. Si aquesta és la forma de governar de vostés que vinga Dèu i que ens ajude, perquè el més fàcil per governar és augmentar els impostos , el més difícil és buscar alternatives que no ens foraden les butxaques als ciutadans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario