martes, 2 de agosto de 2011

" EL BASURAZO "

En el 2003, l'Alcalde Sr.Javier Balada complint la seva promesa electoral va suprimir la taxa de clavegueram i de recollida d'escombraries per a les famílies de Vinaròs perquè e consideràvem que després del gran augment de la contribució per el “*catastrazo” de l'Alcalde Sr. Moliner, els extraordinaris ingressos que tenia l'Ajuntament podien absorbir moltíssim més que de sobra la perduda d'ingressos per no cobrar aquestes dues taxes. Així compensàvem en part la barbaritat de l'increment amb que ens “va agraciar” l'anterior govern del PP. Ara ha entrat un altre govern del PP i la segona mesura econòmica que pren després de pujar-se els sous és tornar a imposar les taxes d'escombraries, i no s'espera a l'any proper, sinó que ens van a cobrar ja el tercer trimestre de l'any 2011, tot un gest del PP a les famílies en tercer any de crisi.

Per a aquest trimestre ens cauran 9 € per casa i per a l'any proper 38 € més. Aquest nou pagament correspon únicament a la recollida de les escombraries i d'ací a no res, des del Consorci de Residus les famílies de Vinaròs rebrem una notificació d' una nova taxa pel tractament de les escombraries en la planta de Cervera i el trasllat dels residus a Alacant o l'abocament en el nou abocador de Cervera. De moment només tenim la informació d'una xifra de la Diputació, que és qui està al càrrec del Consorci. Però ens va anunciar fa mesos que els habitatges de la nostra ciutat, pagarien per trasllat i tractament de les escombraries una nova taxa al voltant dels 100 € anuals i que s'afegiria a la taxa municipal que el PP reimplanta una altra vegada. Per tant la nova taxa ens constarà als vinarossencs la friolera quantitat de prop de 150 € anuals, una barbaritat per a acabar de buidar les butxaques dels ciutatdans del nostre poble.
La situació econòmica de l'Ajuntament no és dolenta. És una mentida, un ardit més del PP per justificar-se l' augmennt de la pressió fiscal. L'estratègia ja la tenen muntada. Plos i lamentacions culpant-nos – com va dir el Sr. Moliner quan la moció de censura – fins de la mort de *Manolete, per justificar la seva inoperància i l'augment de les càrregues que estan decidits a aplicar-nos començant per el “*basurazo”.

5 comentarios:

  1. No voliu P.P. Toma P.P. i espereu que nomes es el principi.

    ResponderEliminar
  2. AIXÓ NOMES ES UNA CONSEQUÈNCIA DE LA MALA GESTIÓ ECONÒMICA FETA PER PVI-PSPV

    ResponderEliminar
  3. Tot ho arregleu igual: "això només és una conseqüència de la mala gestió econòmica feta per PVI-PSPV". Comencem a estar una mica farts d'aquesta frase, ¿quan asumireu que esteu al govern i no a la oposició? Ja és hora que deixeu estar al PVI-PSPV i demostreu com governeu vosaltres...

    ResponderEliminar
  4. Lo has dejado muy clarito Dolores.

    El ayuntamiento tenia unos extraordinarios ingresos y podia permitirse eliminar la tasa en aquellos momentos. De sobras sabiais que esta tasa habria que recuperarla tarde o temprano, y de sobras sabiais que la ibais a poder usar como arma arrojadiza cuando llegase el momento. En su dia os aplaudi la retirada de esta tasa, y tambien ahora aplaudo que se haya recuperado. Lo que ya no aplaudo es que esteis haciendo demagogia barata con este asunto. Hay muchas cosas de las que hablar como para rascar en este asunto. Al fin y al cabo, los 48 euros que se dice que habra que pagar por vivienda, no es nada, si lo comparamos con la subida del IVA que nos ha colocado vuestro amigo Zapatero, esto es la media de lo que nos cuestan de mas los carburantes para el coche, ¡¡¡¡¡ AL MEEESS !!!!!.
    La recuperacion de esta tasa supone un gasto de 3, 75 euros aproximadamente por vivienda, que no por vecino, cada mes. ¡¡¡Santo dios!!! Estamos hablando de un gasto absolutamente in-asumible para el bolsillo de los Vinarocenses. ¡¡¡ 3,75 euros por hogar!!!!!! Dios mioooo , que haremossss!!!!!!!! como lo vamos a pagar!!!!!! sera la ruina de los Vinarocenses!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. ¡¡¡MAS DE 350.000€ GASTADOS EN MIERDA-ROTONDAS!!!!

    Eso si es una buena gestion. !!!Ya esta bien ehhhh , ya esta bien,...... habeis endeudado a vinaros para dos decadas y ahora venis tocando la gaita por no decir otra cosa, con idioteces.

    ResponderEliminar