viernes, 5 de agosto de 2011

PREGUNTES DEL PVI AL PLE ORDINARI DEL 28-08-2011

1. Per què s'han carregat la llibertat d'expressió del Diariet de Vinaròs, retallant l'espai a l'oposició si els estatuts del reglament de funcionament del Diaret, ratifiquen que tots els partits polítics tindràn el mateix espai?

2. Per què el nou Director, el Sr. Grañana, a dia d'avui està aplicant criteris de la Llei electoral que res té a vore amb el Reglament de Funcionament del Diaret aprovat en ple el 9-03-2004 i en vigor?

3. Ara, que el nostre Ajuntament, és del mateix color polític que la Generalitat Valenciana, pensem que és el moment de reivindicar la EOI al nostre municipi? Ens afectarà la retallada de professorat al nostre aulari? Així com la reducció de cursos?

4. Quan començaràn les obres del Cinqué Col.legi? I les del 2º Centre de Salut? I l' ampliació de

l' IES Villaplana Sanchis?

5.Per què s'han retirat els contendidors del Carrer Andorra?

6.Saben per què no està en funcionament tots els serveis de l'ampliació de l'Hospital Comarcal de Vinaròs?

7.El portaveu del PP, ha manifestat públicament que el ban de les obres estivals, no té cap valor legal i que només és un ban que el Sr. Javier Balada, només utilizava de cara a la galeria? Està d'acord amb el que ha dit el seu portaveu, per què vosté si ha signat aquest ban,per tant perquè no el fa complir?

8.També ha manifestat el seu portaveu públicament que no hi ha cap ordenança municipal d'ocupació de via pública, vosté Sr. Alcade, està d'acord amb les afirmacions del seu portaveu, les desmenteix públicament, per què tant el ban com l'ordenança estàn aprovats en ple i són a dia d'avui legals?

9.De les 150 propostes, que van donar a conéixer a la ciudadania en campanya electoral, pensen acomplir alguna o se les pasaràn pel folro com ha estat el tancament per les vesprades de la Biblioteca Municipal (punt 87 del seu programa electoral), o el tancament del Pavelló Poliesportiu (punt 114)?

10.Han obert la circulació del Passeig Marítim als vehicles, poden circular els regidors, perquè avui a les 11h., un regidor del PP, circulava pel Passeig?

11.Hi ha un responsable de l'àrea de serveis, i no ens hem assabentat, perquè ens arribat moltes queixes veïnals de que el poble està brut, sobre tot els contenidors de vidre, estàn plens de gom a gom, com puc donar a conéixer per les fotos que m'han fet arribar? Quina solució pensen aplicar per millorar la neteja? Voldria fer un plec a Sr. Tárrega, perquè una de les fotos que he rebut dels contenidors, està al costat de casa seua?

No hay comentarios:

Publicar un comentario