jueves, 4 de agosto de 2011

I A LA FI VA PASSAR ....

I a la la fi va passar el que tenia que esdevindre. El tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana ( TSJCV ) ha desestimat la sol.licitud de nulitat presentada per l'Ajuntament de Vinaròs per el cas VANDOWSKA, i li ha requerit al consistori de la nostra ciutat el pagament de 1.630.000 € més els interessos, un montant de 2.482.759,25 €.

Qui és va atrevir, en la seua ignorància, dir que l'Ajuntament de Vinaròs, no pagaria cap euro per el cas Vandowska? Qui en roda de premsa s'atreviren, ignorants d'ells, fer responsables al PSOE i PVI?

Volem respondre a aquestes preguntes que per se retòriques no deixen de tindre resposta: el PP (Sr. Juan i Sr. Tárrega).Quins polítics més nefastos per a la nostra ciutat, polítics incapaços, voceros dels seus amos i que no demostren cap tipus de raciocisme . És que no recorden que qui governava en el consistori quan es va pendre aquesta caòtica decisió? El PP.

És que no recorden qui va votar a favor del PGOU de 2001? El PP única i exclussivament.

Per tant qui es responsable de haver-nos portat a aquesta catastròfica situació que hipoteca al nostre consistori i a la nostra butxaca? El PP.

Quin cinisme, quina arrogancia, quin despròposit, quina por en fan vostés. I ens preguntem aleshores: Qui defensava els interessos del municipi, quan el Sr. Jacinto Moliner, era l'alcade de la nostra ciutat?.

Vostés, com a partit que amparen sota les seues sigles a aquest senyor, són els únics responsables d'aquesta trista situació. Vostés són els responsables de que el nostre municipi, per a un futur, tinguem hipotecades qualsevol tipus de inversió. Vostés, són els únics responsables de que la ciutat de Vinaròs, porte a les seus espatlles aquest lastre econòmic.Vostés, nefastos pòlítics, són els únics i vertaders responsables de tot aquest disbarat.

3 comentarios:

  1. Els que hi han i els que hi havien. Com és pot parlar així sabent tots els diners que vostés inutilment han gastat en coses que no s'inclouen dintre del que seria "benefici per al poble"? la situació economica en la que estem l'han creat tots els polítics que hem tingut fins ara indistintament del color que siguin. I aixo ha sigut possible gracies a la manca d'una llei que exigeixi responsabilitats a aquells que governen, perque es molt facil fer barbaritats i despres culpar al que ve darrere.
    Si us plau, tinguin tots una mica de conciencia!!!

    ResponderEliminar
  2. Dolores; si finalmente hay que pagar esos 2,5 millones como parece ser que es, no hay que hacer demasiada leña con ello. Es una consecuencia de una decision erronea, nada mas..... Todos cometeis y cometemos errores. De todas formas, 2,5 millones es una ridicula cantidad a sumar al enorme boquete economico que habeis dejado en el ayuntamiento despues de 8 años de gestion.

    ResponderEliminar