lunes, 29 de agosto de 2011

PREGUNTES DEL PVI AL PLE ORDINARI D'AGOST DEL 2011


1.En l'anterior legislatura, en una reunió a València, el Sr. Jorge Lamparero Lázaro, Director General per al Canvi Climàtic, els Srs. Diputats, D. Mariano Castejón i D. Adolf Sanmartí, entre altres, i membres del Consorci, no és veritat que es van comprometre i van acordar que la Generalitat Valenciana, pagaria els projectes i l'execució dels sellats dels vertederos de Vinaròs, Benicarló i Alcala de Xivert?

Per què el Sr. Molinos, en un mitjà de comunicació local, concretament en el 7 Dies, del 19 d'agost del 2011, comunica als ciutadans que el tancament i acondicionament del vertedero costarà al poble de Vinaròs 2,1 milions d'euros? Què passarà amb el sellat del vertedero de Vinaròs, és que no es farà càrrec la Generalitat Valencian?

2.Em podria dir quants dineres s'han ingressat a dia d'avui a l'Ajuntament en concepte del IBI?

Aleshores, em podria dir perquè el Sr. Molinos, regidor d'Hisenda, intenta trasmetre alarmisme a la ciutadania de Vinaròs, fent creure que ho hi han diners per fer front a les despeses, quan només amb una trucada a la Diputació, aquesta té l'obligatorietat de fer l'ingrés , sense cap tiupus d'interessos, perquè els dineres ja pertanyen als vinarossencs?

Voldria saber que si de cas s'hagues demanat un anticipi abans de finalitzar el més de Febrer, la Diputació ens hauria cobrat interessos?

3.Com s'atreveix el Sr. Gandia, a dir públicament, que no estaven programats els contenidors soterrats del Passeig Marítim? Vostés saben perfectament que els contenidors estaven previstos posar-los en la Plaça Sant Telm, el nostre partit encara pensa que era el lloc més adient; no és veritat que no és van col.locar per la pressió dels veïns que s'oposaven i també per la pressió que van fer vostés?

4.Ja hem pogut saber que l'assesssor de Serveis és el Sr. Gregorio (Goyo) Gonzàlez, creu Sr. Alcalde i també li faig la pregunta a vosté Sr. Molinos, que aquest nomenament és correcte a dia d'avui econòmicament? I étic? És qué no té confiança amb els técnics responsables de Serveis o amb el Sr. Tárrega, responsable de l'àrea?

No hay comentarios:

Publicar un comentario