lunes, 1 de agosto de 2011

LA NOVA OFICIANA DE TURISME

L'oficina de turisme que el Ministeri està construint en el Passeig de Colón a l'entrada de l'aparcament no ens agrada. Més sembla un mamometro que una dependència municipal. El canvi farà que els ventiladors de l'aparcament es quedin allí on els vam posar provisionalment i no es puguin traslladar al sostre de l'oficina segons el previst. El Ministeri ha decidit no ampliar el pressupost per cobrir les desviacions en l'obra realitzada i compensar-les abaratint costos en la part final de l'obra. Mes hagués valgut deixar sense construir l'oficina que aquest estiu ja no s'utilitzarà, muntar una de provisional tipus aula prefabricada a la plaça de Sant Telm, que ara estaria en servei, i construir la projectada tal qual ho estava en una següent anualitat pressupostària.

2 comentarios:

  1. NO TENIU VERGONYA , VATROS HE SEGUT ELS PROMOTORS DEL OBRA I ARA VOS ATREVIU A PARLAR. EL PASEIG QUE TENIM EN TOTS ELS SEUS DEFECTES VOS O DEBEN A VATROS.

    ResponderEliminar
  2. Tenim un passeig magnifíc, però una oficina que és un mamometro. El passeig a dia d'avui és una obra de més emblemàtiques de Vinaròs,i és convertirà en un referent turístc, temps al temps.Ës una gran obra, on creec fermament que hem guanyat tots els vinarossencs, sense cap distinció de color polític.

    ResponderEliminar