martes, 22 de febrero de 2011

COMICIS MUNICIPALS A VINARÒS

Els partits polítics de la nostra ciutat ja han començat a preparar la campanya electoral als comicis municipals del proper mes de maig .

El nostre partit és un partit petit, local, amb una única pretensió i ambición , tenir representación en el consistori municipal de la nostra ciutat per a equilibrar les forces politiques majoritaries i treballar per la nostra ciutat VINARÒS.

Sempre hem dit que la nostra independència és la nostra llibertat a l’hora de pendre decisions i d’això ens sentim satisfets, ja que ningú ens marca les directrius que debem seguir.

Sóm una força política que creec fermament que deu estar en l’Ajuntament de Vinaròs perquè representem el sentir i les idees de molts vinarossencs que es veuen reflectits en els nostres plantejaments.

Gràcies a totes aquelles persones que ens donen el seu suport, a les que ens aconsellen i a les que en les seues crítiques ens ensenyen a ser més objectius. Per què gràcies a tots vosaltres, el nostre partit segueix cap endavant i així ho desitgem i esperem a partir d’aquesta nova legislatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario