miércoles, 9 de febrero de 2011

VINARÒS ES LA NOSTRA BENVOLGUDA CIUTAT

El nostre partit, és a dia d'avui, i desde quasi fa 12 anys, l'únic partit independent en el consistori de la nostra ciutat.

Com tots vosaltres heu pogut apreciar en aquests anys no estem lligats a cap entitat superior que ens puga cuestionar les nostres decisions i a més a més no ens domina cap disciplina de partit. Els que pertanyem a aquest partit, som un grup de persones,en la seua majoria anònimes, que no es senten identificats amb cap dels partits majoritaris i que només volem treballar per la nostra ciutat.

Això, ens porta a pendre decisions en moltes ocasiones, que un partit majoritari no podria pendre, perquè per al nostre partit l'única cosa que veritament ens importa és “VINARÒS” i per aixó no tenim que acatar les ordres de cap superior.

Des de el nostre partit, tots els seus membres desitgen que us transmetrem quelcom importants sou per a nosaltres.

Sense el vostre suport, nosaltres no tendriem raò de ser i per això estem i estàrem defensant, de manera independent , els interessos de la nostra benvolguda ciutat, i sempre lluitarem per damunt de qualsevol nomenclatura de partit i d'interés personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario