lunes, 28 de febrero de 2011

JORNADES GASTRONÒMIQUES A VINARÒS



Les jornades gastronòmiques han estat organitzades conjuntament per part del club de turisme Vinaròs Gastrònomic i el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs.

Les jornades de cuina de la galera se celebraràn des de el 18 de Febrer fins al 20 de Març. En elles participen 9 restaurants del club, que el passat més de gener es van constituïr formalment en associació. Els restaurants participants són: Bergantín, La Cocina de Javier Ramos, Rafel lo Cristalero, La Isla, El  Langostino de Oro, La Mera, Càtering del Maestrat, Vinya d'Alòs i Limbo.

Aquestes jornades se plantegen per cobrir una temporada de l'any que sol ser fluixa per als restaurants i inclou les festes de Carnaval on normalment no s'organitzaven esdeveniments gastrònomics d'aquesta mena.

També s'ha programat un calendari d'esdeveniments gastrònomics per a la resta de l'any, la qual cosa possibilitarà una millor promoció per part del Patronat de Turisme de Vinaròs. La resta de les jornades i esdeveniments seràn:

-II jornades de l'abadejo : del 8 al 24 d'Abril.

-IV jornades de la cuina aplicada al Llangostí de Vinaròs : tot el mes de Juliol.

-Festa del Llangostí : 11 d'Agost.

-II jornades Tapa tour del Llangostí de Vinaròs: del 12 d'agost fins al 4 de Setembre.

-Jornades del Ranxo mariner: del 16 de setembre al 9 d'Octubre.

El Vinaròs Gastrònomic, s'adapta a la cuina de temporada de Vinaròs i ofereix cadascuna de les jornades gastronòmiques en funció de l'època més adient envers la situació, qualitat i captures dels productes triats.

Per a tindre informacoó sobre aquestes jornades gastronòmiques es pot consultar la web:wwww.turisme.vinaros.es o bé replegar el llibret corresponent a la Tourist Info Vinaròs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario