martes, 15 de febrero de 2011

PROGRAMACIÓ CULTURAL 2011



La setmana passada, es va presentar l'agenda cultural que ens acompanya fins a l'estiu.Una agenda amb iniciatives de diferents àmbits, teatral, musical, pictòric i cinematogàfic que enmarca de febrer a juliol i que pràcticament, ocupa els caps de setmana en la seua totalitat.

S'han programat un total de 24 activitats, sis d'elles obres per adults i de teatre professional, obres dirigides al públic infantil, aixi com actuacions de grups amateurs com l'aula de teatre de Vinaròs, a més d'un musical del grup “Locura”.


En l'apartat musical, hi han programades sis en directe, destaquem que s'ha pensat satisfer totes les propostes que ens fan arribar a la regidoria, podrem gaudir de música antiga, jaz combinada amb música llatina, ritmes brassilers, etc. Caldria destacar, que el dia 18 de març, Vinaròs, contarà amb la visita d'Arianna Savall, filla del viologambista Jordi Savall, la qual acompanyada per Petter Udlan, presentarà el seu disc “Peiwoh”.


L'agenda també inclou tres cicles de cinema.Un dedicat al gènere gansters que comencarà al març a la Biblioteca Municipal. Pel.lícules de Francis Cóppola es combinaràn amb la projecció de pel.lícules de Brian de Palma i Martin Escorsese. A més, s'ha programat un cicle de cinema a l'abril per conmemorar la Segona República i un tercer que tindrà lloc al mes de maig i està relacionat amb les relacions humanes.

Quan a exposicions,estàn previstes un total de 11 exposicions, remarcan la mostra “Dona i discapacitat”, convocada per celebrar el Dia de la Dona, a més de l'exposició “Mauthausen. Crònica gràfica, per al 29 de Març.


Tota la programació, la podràn trobar a l'oficina de Turisme. S'han publicat uns programes que es troben a la seua disposició, a la Biblioteca Municipal, i a diferents indrets de la ciutat.

Si voleu rebre l'agenda cultural de Vinaròs, mitjançant correu electrònic, només heu d'omplir un formulari que es troba en el programa d'actes i fer-lo arribar a la Regidoria de Cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario