domingo, 13 de febrero de 2011

INNOVACIÓ I QUALITAT PER A LA NOSTRA CIUTAT

Com tots els anys per aquestes dates, s'ha celebrat en Madrid, una de les fires més importants del món: FITUR. La nostra ciutat ha estat representada, un any més, al igual que altres localitats, en l'estand provincial “ Castellón Mediterráno”. Encara que aquest nou any 2011 siga complicat, com a consequència de la conjuntura econòmica, les propostes i les idees en matèria de turisme es van materialitzan.

Vinaròs, estrena un nova imagen, amb l'edició actualizada de noves guies turístiques de disseny innovador i concepte experiencial. Aquest nou material realitzat per el Patronat de Turisme de Vinaròs i desenvolupat per l'empresa JCastro Marketing Turístico,vol monstrar una imagen de la nostra ciutat fresca, actual i diversificadora i apropar a l'usuari a l'experiència turística de visitar Vinaròs.

El Patronat Municipal de Vinaròs, editarà per aquest any unes noves guies traduïdes a cinc idiomes (castellà, valencià, anglés, francés i alemany) amb la finalitat de donar resposta a la demanda del turisme nacional i internacional de destinament turístic. Esta nova iniciativa de renovació, es l'aposta que fa Vinaròs per diversificar la seua oferta turística, oferint una imagen no només de sol i platja.

En la nova guia, els turistes rebran informació de la història, la cultura, les festes i de les tradicions del nostre poble. A més, la gastronomia i el turisme familiar reben un tractament expecial, perquè volem que els turistes siguen sabedors dels beneficis que els ofereixen els clubs de productes, els quals tenen com a finalitat crear una oferta gastrònomica i familar de qualitat i atractiva.

També cal dir que el destí turístic de Vinaròs, va ser guardonat per el ICTE (Instituto de Calidad Turística Española) i AENOR, amb reconeixement a la seua trajectòria turística de la ciutat en quan al treball fet per aconseguir un servei major de qualitat en l'Oficina de Turisme i el manteniment d'uns paràmetres de qualitat mediabiental en les seues cales i platges.

Per aixó, volem felicitar a tot el personal adscrit al Patronat de Turisme, a la Tourist info de l'Ajuntament de Vinaròs i a la seua regidora, per la compromesa tasca i per l'esforç en consolidar i avançar dia a dia, en aconseguir una política d'excel.lència i qualitat turística a la nostra ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario