domingo, 27 de febrero de 2011

IL.LUSIÓ I TREBALL PER VINARÒS

Els militants del nostre partit, volem agraïr a tots els ciutadans i ciutadanes de Vinaròs, el suport demostrat durant tots aquests anys. El seu coratge, ens ajuda a mirar cap endavant amb il·lusió i amb desig de millorar cada dia.

Ha començat el nou any i també dins de molt poc començarà una carrera que acabarà, a la fi de maig, amb les eleccions municipals. Hem d'estar preparats per a aquest envit ardu i complicat. El treball nostre ha de ser majúscul i incansable i per aconseguir-ho necessitem del seu suport i estímul perquè som el centre de les injúries i mentides d'algun que un altre partit, que segurament posarà tot el seu aparell logístic en la nostra contra. Som el seu "enemic a batre".
Davant el que, probablement, serà el decurs de la campanya electoral nosaltres ens mantindrem units demostrant realitats que hem dut a terme i plantejant nous projectes que faran de la nostra ciutat una població pròspera i moderna. No entrarem en guerres dialèctiques, ni en dimes i diretes infructuosos i banals.
Els nostres polítics estàn preparats per acometre amb il·lusió i treball aquesta marxa que està a punt de començar. Serà una singladura llarga i difícil per la qual necessitem el seu suport incondicional.
Des d'aquestes línies volem dir-los que percebem el seu suport i entusiame i que aquest reconeixement ens fa més forts.Vinaròs ens necessita a l'Ajuntament per a que existesque l'equilibri i la visió de futur. Estem obstinats a aconseguir per a la nostra ciutat el màxim. Per a això hem de ser tots un solament, una sola veu que no es deixi fer callar i que lluiti de forma independent, sense pressions, per la nostra benvolguda ciutat.

1 comentario:

  1. HABEIS DEMOSTRADO CON HECHOS QUE VALE LA PENA ESTA TERCERA FUERZA QUE DESCABALGA MAYORIAS APLASTANTES CON SUS "RODILLAZOS". EL PARTIDO INDEPENDIENTE DE VINAROZ DEBE SEGUIR SUBIENDO. SEGURO.

    ResponderEliminar