lunes, 29 de noviembre de 2010

ACTIVITATS TARDOR-HIVERN DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE VINARÒS 2010

En aquest últim quadrimestre de l'any, el Servei de la Biblioteca Municipal, ha programat un total  de 24 sessions d'activitats orientades al foment a la lectura per a xiquets.Respecte a la programació, aquesta està agrupada de la següent manera:

TALLERS.Aquesta activitat orientada a potenciar les habilitats i la recerca d'informació per part dels xiquets es durant a terme a la sala d'actes de la Biblioteca en dissabte de matí.Per participar cal preinscripció.Aquests són:
-Donant l'alt grau de participació i acceptació del taller d'anglés per a nens de 4 a12 anys que s'han ofert aquest  estiu a la Biblioplatja, el servei de Biblioteca ha considerat oportú continuar aquesta activitat a l'hivern.Així, doncs, s'han programat 5 sessions més d'aquesta activitat formada per contes, cançons i manualitats totes en  anglés.
 -Al Desembre tindrem de nou al Restaurant Bergantín amb un taller de gastronomia.Aquest cop elaborar`n una recepta nadalenca.
-La novetat d'aquest grup d'activitats és la inserció d'un taller lingüístic per a bebes. S'han programat 4 sessions d'aprenentatge d'anglès per a xiquets menors de 3 anys.Amb llibres i cançonetes, se'ls aproparà i familiaritzarà aquest idioma als més petits de la casa.

CONTACONTES: En aquest període, la campanya de narració oral està formada per:
-Continuen les sessions de "LES IAES CONTEN", que narraràn als xiquets de 4 a 7 anys els contes més tradicionals de la nostra literatura,en total hi han 4 sessions previstes.
-Tres sessions de narració oral per a nens de 5 a 12 anys de la ma d'ENTUCOLE  C.B. I CONTES per al Nou Mil.leni que versaràn sobre viatges, poesia i animals.
-Per a gaudir de les Festes de Nadal dos espectacles s'han programat, la primera proposta es Contes i música de Nadal a càrrec de Xavi Demelo.Sessió per a tots els públics de narracions de diferents llocs del món que versen sobre aquestes festes i acompanyades amb música de piano.La segona proposta, una representació d'un conte amb titelles, El doctor Ruinot.Obra divertida que treballa l'educació en valores en els xiquets.

CONCURS
-Per tercer any convocarem de nou el Concurs de Manualitats per a xiquets menors de 12 anys.Així, doncs, del 29 de novembre  a l'11 de Desembre,els nens vinarossencs podràn ajudar al Servei de la Biblioteca a decorar-la amb els seus motius de Nadal.

PRESENTACIONS
-Hi han programades 2 presentacions de llibres, l'última monografia de Francesca Aliern Pons "Mans de fang" i de Juan José Rovira "Històries de maquis als Ports de Morella".

Paral.lelament, també s'iniciaràn de nou les tertúlies literàries, els clubs de lectura per adults tant el de novel.la històrica dirigit per Sr. Xavi Palomo com el de temàtica diversa de la Llibreria Obreda condüit per Rafa

No hay comentarios:

Publicar un comentario