miércoles, 17 de noviembre de 2010

RECLAM MOSTRA DE TEATRE 2010

La XVIII Edició del Reclam consolida un llarg recorregut pel camí de les arts escèniques al nostre territori de la mà de la Universitat Jaume I i de les regidories de Cultura dels pobles que participen en aquest projecte, entre elles la regidoria de Vinaròs.
La mostra de Teatre Reclam s'ha consolidat com una oferta cultural reconeguda per la qualitat i l'originalitat de molts espectacles i podem afirmar, que es tracta d'una cita anual que es fa al  mes de novembre en la nostra ciutat.
Per això vull convidar a tot el poble de Vinaròs i també als poble de la nostra comarca a participar en aquest esdeveniment artístic que, tindrà lloc el proper divendres dia 19 a les 22:30h. a l'Auditori Municipal Ayguals d'Izco.
L'obra que es representarà és las Gallegas de la Companyia Lolita Corina.Aquesta obra és troba en la frontera entre el teatre còmic i el clown.Las Gallegas ens descobreixen la seua peculiar visió d'un viatge a través de la mort.Apareixen en l'escenari del seu propi funeral ingènues de la seua nova realitat.Uns cendrers grans, unes fotos, uns vestits cremats i una família molt especial els condueix a descobrir la veritat: "No és gens fàcil aprendre a estar mortes".
Comèdia i clown ens acompanyen esn aquest singular viatge de Las Gallegas des de del seu funeral fins a la transformació en fantasmes professionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario