sábado, 6 de noviembre de 2010

CONCURS MÚSICA DE CAMBRA

Després de dotze anys d'història és impossible imaginar-se un mes de novembre sense el Concurs internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs.És aquesta una cita cultural que serveix perquè el nom de Vinaròs es situe en quotes encara majors de renom cultural. El concurs de música de cambra vinarossenc pot presumir, amb legítim orgull, d'una qualitat guanyada a pols.                                                                      La trajectòria del concurs ha esta esglaonada, constant i creixent. L'ambició dels seus organitzadors, Joventut musicals a Vinaròs, ha esta sempre la d'engegar-lo any rere any i portar el nom de Vinaròs al costat de la millor música jove de cambra per tot l'Estat Espanyol i també,arreu del món.
Són moltes les persones que hi treballen, des de fa dotze anys, perquè aquest concurs sigui un èxit col.lectiu de tot Vinaròs.Crec, sincerament, que tots i totes els hem d'estar enorment agraïts.I, per suposat, també cal donar les gràcies a tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes, tant de Vinaròs com de la rodalia que,tardor rere tardor, amb la seua fidel preséncia han recolzat aquest projecte.També vull manifestar el meu agraïment a tants i tants joves que, amb el seu esforç, il.lusió i plena dedicació ens han fet gaudir de bona música al nostre auditori.
Des del mirador d'aquests dotze anys, si girem la vista erera, veurem que tots i totes podem sentir-nos-en ben satisfets. Així mateix, tots i totes hem de seguir treballant per superar problemes,per llimar imperfeccions, per concretar projectes i obrir portes que facen que el Concurs de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs continue viu  i dinàmic. Tots tenim la responsabilitat d'espentat en la direcció que sigui la millor per al concurs, perquè aixi sumen un bon element per a la ciutat que estimen i en la que creiem amb totes les nostre forces.

No hay comentarios:

Publicar un comentario