miércoles, 10 de noviembre de 2010

SUBVENCIÓ CONCEDIDA A VINARÒS PER TEATRES DE LA GENERALITAT

Fins a l'any 2010, els ajuntaments que estaven dins del Circuit Valencià de Teatre, quan programaven un espectacle teatral, pagava la mitat del caché a les companies i aquestes rebien posteriorment l'altra mitat de la Generalitat.Aquest any camvia el model i ara, els ajuntaments que formen part del Circuit tindràn que pagar el 100% del caché i després solicitar una subvenció.
Aquest nou model  obria un interrogant sobre el futur de les representacions teatrals en les poblacions valencianes, perquè fins ara els municipis necessitaven només la mitat del pressupost per programar i actualment és l'Ajuntament el que de moment té que assumir totes les despeses.
L'Ajuntament de Vinaròs,fent un gran esforç,en el mes de febrer  elabora una programació estable fins a 31 de Desembre, no rebaixa cap euro respecte a a l'any anterior, es a dir manté la partida pressupostària de l'any 2009 i ens acollim a la subvenció.
La subvenció sol.licitada és per valor de 15.722 € , i la quantitat que hem rebut de Teatres de la Generalitat es de 6000 €,  encara que la inversió de l'Ajuntament ha estat de 21.536,40 €.

No hay comentarios:

Publicar un comentario