domingo, 14 de noviembre de 2010

HOMENATGE A MIGUEL HERNANDEZ

Vinaròs, no podia deixar de honorar la figura de Miguel Hernández.Ha estat una persona que ens ha arribat al cor (a mi sobre tot).Per això, per a  mi es un honor com a regidora de cultura de l'Ajuntament de Vinaròs,presentar tot un seguit d'actes al voltant de la figura de Miguel Hernández.També vull manifestar el meu agraíment a la Fundació Caixa Vinarós i a la Universat Jaume I de Castelló,sense aquestes instituciones els actes no serien ten lluïdors.
Ara, us donarés a conéixerel programa que s'ha preparat al voltant de la seua figura:
.Dijous, 11 de Novembre a les 19h.inauguració de l'Exposició en homenatge a Miguel Hernández "M100 guel,1919/100 años Miguel Hernández, que romandrà oberta fins al de Novembre.
.Divendres,12 de Novembre, a les 20h.Inauguració de l'Exposició "Viento del pueblo" a la Casa Membrillera, seu de la Fundació Caixa  Vinaròs.
.Divendres,27 de Novembre, a  les 22.30h.teatre en homenatge a Miguel Hernàndez a càrrec de Mary Paz Pondal.
Lloc: Auditori Municipal.
.Dissabte,27 de Novembre, a les 22:30h.. Concert a càrrec del guitarrista Fernando Espí, en homentatge a la seua figura.
Divendres,3 de Desembre, a les 19:30h.Conferència de Miguel Hernàndez a càrrec de Santiago Fortunyo.
Dissabte, 4 de Desembre, a les 20h.,Recital amb el títol " El labrador de más aire de Miguel Hernández a càrrec de Núria Candela.
Lloc: Fundació Caixa Vinaròs
Exposició sobre Miguel Hernàndez.

1 comentario:

  1. JaJaJaJa.....Eres una maquineta que no para de fer coses....

    ResponderEliminar