miércoles, 17 de noviembre de 2010

PROGRAMACIÓ CULTURAL DEL PROPER DISSABTE DIA 20 DE NOVEMBRE

El proper dissabte dia 20 de Novembre del 2010, podrem gaudir de la  presentació de un nou llibre de la nostra estimada Alicia Coscollano Masip, que es titula Cròniques de la innocència.
L'obra està prologada per Carles Santos ; l'obertura de l'acte està a carrec del periodista Xavier Flores, cap de redacció del Seminari Vinaròs.També comptarem amb la participació a la taula de l'escriptor i director de L'Espai Llull a l'Alguer: Joan Elies Adell.A més, es farà una lectura dramatitza de textos per part de l'actriu Anna Foix.
La presentació es realitzarà a les 19:30h. a l'auditori Carles Santos,4ª planta de la Casa Membrillera de la Fundació Caixa Vinaròs.

També, el dissabte 20 de Novembre, a l'Auditori Municipal de Vinaròs, concert de la Societat Musical La Alianza, per a conmemorar la seua patrona Santa Cecilia.

 A la Biblioteca Municipal de Vinaròs, el dissabte 20 de Novembre, a les 10:30h. contes i faules d'animals enginyosos a càrrec de Contes per al Nou Mil.leni adreçats per a xiquets de 4 a 12 anys.

1 comentario:

  1. Molt bona la programació i en pocs diners. Me va agradar molt la el Quijote

    ResponderEliminar