sábado, 16 de abril de 2011

AGRAÍMENT A TOTS ELS VINAROSSENCS

Començo aquest escrit donant les gràcies a totes les persones que varen assistir el dia 2 d’Abril a la presentació de la llista del nostre partit a les Eleccions Municipalas 2011.

Volem agrair – vos el vostre suport. Ens vau transmetre els vostres desitjos que són viure en una ciutat amb projecció, futur i modernitat.

Sabem que sou molts els que esteu amb nosaltres i també sou sabedors del que ha fet el nostre partit en aquestes dues últimes legislaturas a VINARÒS.

El nostre esforç sera majúscul perquè el nostre partit i tota la gent que l’integra, així com els seus simpatizants, som persones sense suport mediàtic, sense campanyes d’agències que assesoren estràtegies. Som gent del carrer, properes, amb un únic interés que és aconseguir el millor per a la nostre poble VINARÒS. Som l’unic partit independent, totalmente lliure a l’hora de prendre decisions; no hem de donar compte davant de cap comité de partit, com la resta de partits que es presenten a les eleccions per alcaldables.

Som lliures i aquesta llibertat la utilitzem a fons per a aconseguir el que volem: una ciutat millor i uns ciutadans més feliços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario